Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť TCL, popredný výrobca spotrebnej elektroniky a globálna TOP 2 značka televizorov1, predstavuje nový modelový rad televízorov QLED 4K C64 určený pre európsky a teda aj slovenský trh.

Televízor TCL C64
TCL C64

Nový rad kombinuje technológie QLED, 4K HDR Pro a Motion Clarity, vďaka čomu ponúka veľmi kvalitný, ostrý obraz v HDR rozlíšení. Nový rad sa ďalej pýši napríklad funkciami Game Master a Freesync2 a podporuje najnovšie formáty HDR (vrátane HDR10+ alebo Dolby Vision). Nové televízory TCL prinášajú užívateľom skvelú hodnotu a sú určené všetkým, ktorí si chcú užívať interaktívnu domácu zábavu v najvyššej kvalite a vychutnávať si filmy v HDR, športové prenosy a hranie hier ako súčasť svojho inteligentného digitálneho životného štýlu. Televízory radu TCL C64 budú na trhu vo veľkostiach 43″, 50″, 55″, 65″, 75″ a 85″.

„Inspire Greatness – inspirovať k dokonalosti – je našou víziou a zdrojom energie aj naďalej a sme nadšení, že môžeme v Európe predstaviť náš prvý televízor QLED pre rok 2023,“ hovorí Frédéric Langin, Chief Commercial Officer TCL Europe, a dodáva: „Sme si istí, že sa naše novinky pre rok 2023 pretnú s požiadavkami zákazníkov, pretože im ponúkajú prémiové a súčasne dostupné technológie a digitálne prepojenú zábavu.“

Nekonečné farby a detaily

Vďaka špičkovej technológii Quantum Dot prináša rad TCL C64 skutočné filmové farby tvorené viac než miliardou farieb a odtieňov (teda všetkými, ktoré filmová kamera dokáže zachytiť). Jas nového radu dosahuje maxima 450 nitov3. To zaručuje vysokú obrazovú kvalitu pri akýchkoľvek podmienkach okolia, vrátane vrcholu leta, kedy slnko svieti do miestnosti. Užívatelia uvidia vždy čistý obraz a jasné farby, a to aj všetky detaily ukryté v tmavých alebo jasných scénach.

TCL C64
TCL C64

Nový modelový rad je vybavený technológiami HDR PRO a 4K HDR PRO v kombinácii s Quantum Dot Technology pre jedinečný dynamický rozsah (HDR), ktorý zabezpečuje vysoký kontrast, jasné a presné farby, ale taktiež vysoké prekreslenie detailov a zreteľné tiene.

Aby bol zážitok kompletný, televízory majú vynikajúce reproduktory a užívateľa sa môžu nechať pohltiť kvalitou zvuku na úrovni Dolby Atmos. K televízoru je možné pripojiť aj niektorý zo soundbarov TCL, vďaka čomu zvuk zaplní celý priestor v dechberúcom, realistickom podaní.

1 OMDIA 2022 report

2 Pre veľkosti 55, 65, 75, 85

3 Pre veľkosti 55, 65, 75, 85

4 Pre veľkosti 55, 65, 75, 85

5 Niektoré aplikácie, obsah a/alebo funkcie nemusia byť dostupné vo všetkých krajinách. Závisí na dostupnosti

6 Pre veľkosti 55, 65, 75

7 Podoba produktu, jeho funkcie a dostupnosť sa môžu líšiť v závislosti na jednotlivých krajinách a regiónoch

Nekonečná zábava aj pre hráčov hier

Rad TCL C64 používa technológiu Motion Clarity pre čistý a plynulý obraz a vylepšuje obraz v rýchlom pohybe. Originálny TCL softvér MEMC s vlastnými algoritmami vstupuje do diania pri rýchlych záberoch a pomáha obmedzovať rozostrenie obrazu.

TCL C64 podporuje všetky technológie, ktoré dokážu maximalizovať 4K HDR obrazovú kvalitu (HDR10, HDR HLG, HDR10+, HDR DOLBY VISION). Multi HDR formát televízorov C64 poskytuje najlepšiu kvalitu obrazu 4K HDR a vždy podporuje ten najlepší formát bez ohľadu na to, či užívatelia sledujú obsah v Dolby Vision na službách Netflix či Disney+, alebo v HDR 10+ na Amazon Prime Video.

Rad C64 má taktiež obrazovku s vysokou citlivosťou a plynulým zobrazením v záujme tých najlepších herných zážitkov pri využití HDMI 2.1 a ALLM. Hráči ocenia nízku latenciu a to najlepšie automatické nastavenie obrazu na hranie hier. Najnovšia TCL technológia 120 Hz Dual Line Gate4 prináša možnosť ešte vyššej obnovovacej frekvencie a nižšiu latenciu. V prípade radu C64 zabezpečujú obnovovaciu frekvenciu 120 Hz jedinečné algoritmy a vlastné technológie TCL. Rozlíšenie hier je voliteľne nastavené na Full HD na zobrazenie 120 snímok za sekundu. To zaručí ešte plynulejšie a ostrejšie zobrazenie pohybu aj pre najnovšie generácie konzol so 120 Hz.

Nové televízory QLED 4K TCL C64 sú na platforme Google TV, čo znamená, že užívatelia získajú stovky a tisíce možností digitálneho obsahu (filmy, programy, televízne vysielanie a ďalšie), ktorý je tvorený na odlišných službách a rôznymi poskytovateľmi5. Užívatelia taktiež získajú prístup k novým filmom a programom na základe odporučenia, ktoré sa automaticky generujú podľa toho, čo užívatelia sledovali v minulosti. Rad C64 je vybavený taktiež pokročilým integrovaným ovládaním hlasom v kombinácií so vstavanou službou Google Assistant pre ľahší a inteligentný životný štýl.

Elegantný a luxusný bezrámčekový dizajn radu TCL C64 skvele zapadne do každého interiéru. Televízory sú dodávané so stojanom nastaviteľným v dvoch možných pozíciách6– buď na umiestenie dodatočného soundbaru, alebo na umiestenie veľkoformátového televízora na akýkoľvek menší priestor.

Cena a dostupnosť:

Televízory radu C64 je možné už teraz preobjednať u vybraných predajcov. Ceny začínajú na 544 EUR vrátane DPH pri veľkosti 43″ a končia na 2 099 EUR pri veľkosti 85″.

Hlavné prednosti7:

  • QLED Technológia
  • 4K HDR Pro
  • Motion Clarity
  • Multi HDR formát
  • DV I HDR10+
  • Podpora HbbTV 2.0
  • Game Master 2.0
  • HDMI 2.1 ALLM
  • 120Hz game accelerator
  • Dolby Atmos
  • Google TV
  • Hands-free Google Assistant
  • Google Meet
  • Alexa
  • Netflix, Amazon Prime, Disney+
  • Bezrámčekový tenký kovový dizajn a dve pozície stojanu
  • Dolby Vision
  • AIPQ Engine 3.0
  • DTS Virtual X
  • Freesync
  • Gaming v Dolby Vision
  • TUV Low Blue Light

Značky: