Vianoce netrpezlivo klopú na dvere, nákupy vianočných darčekov vrcholia. Pokiaľ si nechávate nákupy na poslednú chvíľu, alebo hľadáte niečo naozaj špeciálne, v portfóliu spoločnosti ASUS nájdete novinky, ktoré potešia milovníkov moderného životného štýlu aj technologických nadšencov. 

ZenFone 4: Pre nadšencov fotografie 

ZenFone 4 je 5,5-palcový Android smartfón s luxusným dizajnom a výborným fotografovaním. Jeho zadný fotoaparát kombinuje hlavnú kameru a 120° širokouhlý objektív, takže môžete každú scénu zachytiť dvojakým spôsobom. Širokouhlý 120° fotoaparát oceníte najmä pri fotení scenérie. ZenFone 4 poháňa procesor Snapdragon 630 pre rýchlu a energeticky efektívnu prevádzku. O dlhú výdrž sa stará 3300 mAh batéria a technológia rýchleho nabíjania ASUS BoostMaster.

ZenFone 4 Selfie Pro: Lepšie selfie fotky neodfotíte

ZenFone 4 Selfie Pro je smartfón s najpokročilejším selfie fotoaparátom na svete. Vytvoríte s ním dvojnásobne svetlejšie selfie fotky v slabých svetelných podmienkach a neuveriteľne detailné 4K UHD selfie video. Nechýba ani druhý 120° širokouhlý fotoaparát, ktorý umožňuje jednoducho odfotiť viacero ľudí alebo okolité prostredie. ZenFone 4 Selfie Pro ponúka aj zadný 16 MPx fotoaparát so senzorom Sony a umožňuje nahrávať video s rozlíšením až do 4K UHD. ZenFone 4 Selfie Pro poháňa procesor Snapdragon 625, grafický čip Adreno 506 GPU a operačná pamäť o veľkosti 4GB RAM.

ZenFone 4 Max: Vydrží rekordne dlho

ZenFone 4 Max je navrhnutý ako spoločník na fotografovanie, ktorý vydrží fungovať celý deň. Je vybavený zadným duálnym fotoaparátom s 13 MPx hlavným fotoaparátom a 120° širokouhlým fotoaparátom. ZenFone 4 Max (ZC554KL) má 5,5-palcový displej a batériu s kapacitou 5000 mAh pre rekordnú výdrž až 46 dní v 4G standby režime. ZenFone 4 Max (ZC520KL) obsahuje 5,2-palcový displej so 4100 mAh batériou s podporou rýchleho nabíjania a výdržou až do 37 dní v 4G standby. ZenFone 4 Max môže tiež fungovať aj ako power banka pre nabíjanie ostatných zariadení.

ZenBook 3 Deluxe: Prémiový spoločník

ZenBook 3 Deluxe (UX490) je prémiový notebook, ktorý bol navrhnutý s dôrazom na výnimočný dizajn. ZenBook 3 Deluxe má hliníkové telo s 12,9 mm hrúbkou a 1,1 kg hmotnosťou. V 13-palcovom šasi obsahuje 14-palcový displej s ultratenkými rámikmi a predstavuje tak ideálnu kombináciu produktivity a mobility. Vďaka procesorom Intel Core 7. generácie, až 16 GB RAM a 1 TB SSD úložisku je navrhnutý pre bezkonkurenčný výkon na cestách.

 ZenBook Pro: Pre náročných profesionálov

ZenBook Pro (UX550) je výkonný 15,6-palcový notebook, ktorý je doteraz najrýchlejším, najtenším a najľahším notebookom radu ZenBook Pro. Náročným profesionálom ponúka ideálnu kombináciu pokročilého výkonu a elegantného dizajnu. NanoEdge displej s rozlíšením až do 4K má rámik tenký iba 7,3 mm a výkonný procesor s grafickou kartou dopĺňa rýchly SSD disk, 2400 MHz operačná pamäť a 40 Gbps Thunderbolt 3 USB Type-C (USB-C) porty. Pohodlné a bezpečné prihlasovanie zabezpečuje zabudovaný snímač odtlačkov prstov.

ROG Zephyrus: Ultratenký, ultravýkonný

Zephyrus je najtenší herný notebook na svete so 7. generáciou procesora Intel Core i7 (Kaby Lake) a najnovšou grafickou kartou NVIDIA GeForce GTX 1080 pre maximálny možný herný výkon. S hrúbkou iba 17,9 mm a hmotnosťou 2,2 kg ho môžete nosiť všade so sebou. Vyniká tiež rýchlym 15,6-palcovým displejom s frekvenciou 120 Hz a exkluzívnym chladiacim systémom ROG Active Aerodynamic System (AAS).