Telekom pokračuje v predvianočnej nádielke exkluzívneho obsahu s veľkými značkami a známymi menami.

Služba Magio TV od Telekomu dostala vianočnú extra porciu televízneho obsahu zadarmo a bez reklám. Dostupný je pre zákazníkov Telekom paušálov, Magio Internetu, Predplatenky a Magio Televízie prostredníctvom aplikácie Magio TV.

Konkrétne pribudli TV kanály Magio Vianoce a Magio Film, ktoré ponúkajú vianočné rozprávky, československé klasiky a filmové hity. Novinkou je aj Magio Fitnes, kde sa môžete inšpirovať zdravým životným štýlom a zacvičiť si s Marošom Molnárom alebo top trénermi z Fitshakeru.

  • Magio Fitnes – TV kanál vznikol v spolupráci s online fitkom Fitshaker a Marošom Molnárom. Ponúka exkluzívny fitnes TV obsah, okrem sólo tréningov nájdete aj cvičenia pre viacerých či priestor pre relax a meditáciu
  • Magio Vianoce – ponúka obľúbené hity na jednom mieste, ako sú Krídla Vianoc, Snehulienka a príde aj Otík a najznámejší český „vrchní“. K tomu aj koncerty skvelých kapiel alebo tanečné vystúpenia našej Lúčnice
  • Magio Filmy – ponúka Oscarmi a kritikmi ocenené filmy, kde hlavné roly prebrali Leonardo DiCaprio, Hugh Jackman, Charlize Theron či Tom Hanks. Nájdete tu Vlka z Wall Street (5 oscarových nominácií), Monštrum (Oscar pre Charlize Theron) či Atlas mrakov (po tri nominácie na Critics Choice Awards a Satellite Awards).

Nový televízny obsah je zaradený do štruktúry videotéky Magio Kino a zákazníci, ktorí ešte nie sú zvyknutí na výber titulov v tejto forme, môžu sledovať filmy, seriály, fitnes obsah v sekcii TV Program (EPG).

Predvianočná TV ponuka je aktivovaná zadarmo a automaticky. Nájdete ju v aplikácii Magio TV na mobiloch, PC, tabletoch, Smart TV a set-top-boxoch k internetovej TV. K dispozícii a bez obmedzení je aj pre paušály, Predplatenku, TV či internetových zákazníkov.

Telekom Vianoce 2023Zdroj: TOUCHIT
Telekom Vianoce 2023

Zdroj: Telekom

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit