Využiť môžete digitálne kanály a technické linky.

Telekom oznámil, že v súvislosti s mimoriadnou situáciou na Slovensku zavrie počas soboty a nedele (14. a 15. marca 2020) svoje kamenné pobočky. Týka sa to všetkých predajní na celom Slovensku, či už ide o pobočky v obchodných centrách alebo o samostatné kamenné predajne.

Zákazníkom odporúča riešiť ich požiadavky na viacerých digitálnych kanáloch (Telekom aplikácia, web www.telekom.sk). Počas víkendu bude k dispozícii aj technická linka 0800 123 777.

Orange

Svoje predajne počas víkendu (14. a 15. marca 2020) tiež zavrie Orange. Operátor sa vyjadril, že aktuálny stav zodpovedne sleduje a vyhodnocuje a ak si to situácia bude vyžadovať, je pripravený urobiť ďalšie opatrenia. Zdravie všetkých je pre Orange prioritou.

Zákazníci môžu na väčšinu úkonov využiť digitálne kanály, ako je webové rozhranie a mobilná aplikácia Môj Orange a linka 905.

O2

Počas víkendu sa nedostanete ani do predajní O2. Tie budú takisto zatvorené. Operátor sa vyjadril, že situáciu bude naďalej pozorne sledovať a o ďalších otváracích hodinách bude zákazníkov informovať prostredníctvom svojho webu.

O2 už v uplynulých dňoch rozoslalo zákazníkom SMS správy s odporúčaním minimalizovať návštevy O2 Predajní a vybavovať si svoje požiadavky z pohodlia domova prostredníctvom aplikácie alebo webového rozhrania Moje O2.

Zdroj: Telekom, Orange, O2

Prečítajte si aj:

Operátori sprístupňujú detské a prémiové TV kanály zadarmo: Poznáme detaily

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit