Od 19. 10. 2016 do 15. 1. 2017 dostanú zákazníci bezplatný prístup k vybraným prémiovým TV kanálom.

Telekom oznámil, že jeho Magio televíziu – či už IPTV alebo cez satelit, využíva viac ako 500 tisíc používateľov na Slovensku. Operátor im v dobe od 19. 10. 2016 do 15. 1. 2017 sprístupní vybrané prémiové TV kanály zadarmo. Zároveň oznámil novinky v ponuke TV kanálov a archívu.

Zoznam TV kanálov, ktoré môžu zákazníci Magio TV a Magio SAT sledovať zadarmo v dobe od 19. októbra 2016 do 15. januára 2017

Zoznam TV kanálov, ktoré môžu zákazníci Magio TV a Magio Sat sledovať zadarmo v dobe od 19. októbra 2016 do 15. januára 2017

Nový spravodajský TV balíček

Jednou z hlavných noviniek je nový spravodajský balíček. Telekom reaguje na žiadosti zo strany používateľov, ktorým chýbalo svetové spravodajstvo v ponuke.

Balíček si môžu záujemcovia objednať od 19. októbra 2016 a obsahuje 15 svetových spravodajských kanálov v cene 3,49 eur mesačne, resp. 2,99 eur mesačne pri 6-mesačnej viazanosti.

Súčasťou balíčka budú TVP INFO, RAI NEWS, France 24 EN, France 24 FR, Russia Today, BBC World News, Bloomberg EU, CNBC, Ukraine 24, Al Jazeera EN, Canal 24 Horas, CNN Intl. Europe, DW, TVE International a Al Alam.

Telekom nečaká, že predaj tohto balíčka dokáže konkurovať filmovým balíkom. Chce však doplniť svoju ponuku a sprostredkovať žiadaný obsah aj úzkej skupine používateľov. TV kanály budú vysielané v originálom znení.

Nový spravodajský balíček

Nový spravodajský balíček

TV archív aj s 20 TV kanálmi

Telekom premenoval doterajší archív na Archív S. Ten bude aj naďalej ponúkať 10 kanálov za nezmenenú cenu – Jednotka, Dvojka, Markíza, Doma, TV Dajto, JOJ, Plus, TA3, ČT1 a ČT2. Tento archív stojí 1,99 eur mesačne.

Novinkou je Archív M, ktorý k spomenutým TV kanálom pridá ďalších 10 – WAU, JOJ CINEMA, CS FILM, Filmbox, Ťuki TV, AMC, Viasat Explore, Discovery Channel, Animal Planet a Nickelodelon. Pripomeňme, že archív pre Magio umožňuje sledovať obsah, ktorý bol už odvysielaný a to až 7 dní dozadu.

Archív bude stáť 3,99 eur mesačne. Obe služby budú od začiatku novembra dostupné aj pre zákazníkov Magio Sat. V tomto prípade je podmienkou, aby mal používateľ k dispozícii pripojenie do internetu. Z hľadiska set-top boxu je jedno, aký model má doma. Archív je síce dostupný len cez set-top box Kaon s HDD, no ak má zákazník iný model a bude mať záujem o Archív, tak mu ho Telekom na vlastné náklady bezplatne vymení.

Telekom rozširuje archív, bude dostupný v dvoch balíčkoch - v menšom a väčšom

Telekom rozširuje archív, bude dostupný v dvoch balíčkoch – v menšom a väčšom

Nové kanály pre IPTV aj Sat

Magio IPTV sa vo variante XL rozširuje o 15 nových kanálov – Food Network, Eroxxx HD, Filmbox Arthouse, Fast&Fun Box HD, Fightbox HD, Filmbox Plus, Filmbox Family, Filmbox Premium HD, Filmbox Extra HD a Auto Motor Sport. Nové TV kanály budú k dispozícii od 19. októbra a počas prvých troch mesiacov budú dostupné zadarmo, ako je spomenuté v úvode článku.

Do ponuky IPTV a Sat XL zároveň pribudnú exkluzívne športové kanály Digi Sport 1 až 4 v HD kvalite.

Novinky v portfóliu Magio IPTV a Sat XL

Nový obsah pre Ťuki TV

Telekom rozširuje aj svoj exkluzívny detský TV kanál. Ťuki TV ponúkne druhú sériu obľúbeného programu Pesničkový (ne)poslušník s Mirom Jarošom a prvú sériu animovaného seriálu Ťukiho dobrodružstvá. Pribudne aj nový akvizičný obsah, okrem iného Máša a medveď.

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit