Telekom neprestáva prekvapovať. Pre všetkých zákazníkom s paušálom bude veľký balík dát zdarma

V decembri bude dát pre paušál dosť

Telekom ponúkne všetkým zákazníkom s paušálom predvianočný darček v podobe balíka s 15 GB dát. Môžete si ho aktivovať od 30. novembra do 31. decembra 2020 priamo v Telekom aplikácii. Dáta v darčeku budú platiť do 31. decembra 23:59. Neminuté dáta prepadnú.

Darček budú môcť využívať rezidenční aj biznis zákazníci. Najprv sa budú míňať dáta z darčeka a až potom štandardné dáta z paušálu zákazníka.

Rovnaký balík 15 GB dostane každý zákazník, či využíva menší program ako napríklad ÁNO S alebo Základ 11 alebo aj niektorý z vyšších programov od Telekomu.

Nekonečná zdieľaná SIM karta na 90 dní zdarma

Druhou novinkou je nekonečná zdieľaná SIM karta k nekonečným paušálom. Táto SIM karta je určená pre nekonečné paušály (Dáta HD, Nekonečno SD, HD, MAX, Biznis Nekonečno SD, HD, MAX) a ide o druhú SIM kartu prepojenú s hlavnou SIM štandardného paušálu.

Funguje tak, že druhá (dcérska) SIM karta zdieľa rýchlosti či vlastnosti hlavnej SIM karty: ak má paušál plnú rýchlosť dát, rovnako funguje aj hlavná. Ak sa balíky dát plnou rýchlosťou vyčerpajú a majú už nastavenú rýchlosť na 10 Mbps (napríklad Nekonečno HD), bude mať tieto vlastnosti aj zdieľaná SIM karta.

Nekonečnú zdieľanú SIM kartu na 90 dní zadarmo si môžete zobrať vtedy, ak si zakúpite nekonečný paušál. Po 90 dňoch bude zdieľaná SIM neaktívna alebo si jednoducho cez SMS požiadate o pokračovanie a bude platiť štandardný poplatok 6 eur mesačne.

Zdieľaná SIM karta na 90 dní zdarma je k dispozícii už od štvrtka 26. novembra 2020 a bude platiť až do 28.2.2021.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.