Na trhu sú od októbra 2022.

Telekom pred necelým rokom prekvapil, keď na slovenský trh priniesol svoje vlastné smartfóny T Phone a T Phone Pro. Tie sa okrem Slovenska začali predávať aj v ďalších 8 európskych krajinách.

Aktuálne sú už v predaji mierne zlepšené modely pre rok 2023 a Telekom na tlačovej konferencii, ktorá bola venovaná predstaveniu nových paušálov, prezradil, koľko kusov smartfónov T Phone (Pro) už predal.

„Na Slovensku sme predali viac ako 10-tisíc kusov, v rámci skupiny Deutsche Telekom bolo predaných viac ako 150-tisíc kusov,“ povedal Tomáš Urban z Telekomu. Ten sa pochválil aj extra nízkym percentom chybovosti, ktoré je na úrovni iba 0,1 %. Podľa jeho slov ide o extra nízke číslo, nakoľko ostatní výrobcovia dosahujú percento chybovosti na úrovni 1,5 až 2 %.

Informácie o predajnosti T Phonov (Pro) si môžete pozrieť v našej videoreportáži v čase od 10:09. Vo videu môžete vidieť aj novinku – lacný 5G tablet s podporou eSIM, T Tablet, ktorý je už takisto v predaji.

Zdroj: Telekom, vlastné

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit