Aktiváciu treba vykonať cez Telekom aplikáciu.

Telekom od dnešného dňa (1. 8.) ponúka letné neobmedzené dáta zadarmo na mesiac august. Môžete si ich bezplatne aktivovať prostredníctvom aplikácie Telekom.

Letná akcia je dostupná pre používateľov s paušálmi Základ, Ideál, Dáta, Nekonečno, ale aj so staršími paušálmi Áno a Happy a pre biznis paušály (Biznis Mini, Biznis Premium, Biznis Nekonečno, ÁNO Biznis).

Pokiaľ máte niektorý z uvedených paušálov, spustite si mobilnú aplikáciu Telekom. Na úvodnej obrazovke by ste si mali všimnúť banner, ktorý upozorňuje na aktiváciu letných dát. Ťuknite naň a nasledujte pokyny. Celý proces aktivácie pokrýva aj naša galéria screenshotov:

Telekom dáta zadarmo

Letné neobmedzené dáta v Telekome si aktivujete pomocou mobilnej aplikácie. Zdroj: Roman Kadlec / TOUCHIT

Po úspešnej aktivácii si všimnete, že sa váš objem dát navýšil o 1 000 GB. Platnosť extra dát je do 31. 8. 2021.

Pre používateľov Predplatenky je pripravená akcia, v rámci ktorej pri aktivácii balíčka Nekonečné pripojenie na 10 dní získate aj Nekonečné dáta na deň zdarma – raz za 24 hodín môžete surfovať plnou rýchlosťou. Benefit sa dá využiť opakovane pri ďalších aktiváciách balíčka, takže vždy raz za 10 dní.

Google Play
App Store

Zdroj: Telekom, vlastné

Prečítajte si aj:

Telekom vynovil svoju aplikáciu: Má vylepšený dizajn a umožňuje meniť paušály aj počas viazanosti

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit