Telekom predstavil vianočnú ponuku na rok 2024, výber zariadení je atraktívny.

Mobilný operátor Telekom prichádza ako prvý s vianočnou ponukou na rok 2024. Vianočná kampaň začína už v piatok, 25. októbra 2024 a v rámci nej ponúkne operátor širokú ponuku hardvéru pre nových i verných zákazníkov. Všetci zákazníci budú môcť využiť nové ponuky v Magenta Moments a tesne pred sviatkami aj najnovšie filmy z kín. Telekom nasadí aj špeciálne TV programy. Súčasťou vianočnej ponuky tak bude aj TV obsah zdarma.

V ponuke budú prvý raz až štyri zariadenia k paušálu

Telekom chce svojich zákazníkov obdariť hneď štyrikrát v rámci vianočnej ponuky. Prvýkrát prináša možnosť vziať si k jednému paušálu, internetu či TV až štyri zariadenia. Pôjde o zariadenia od Samsungu a túto ponuku bude možné využiť od 30. októbra 2024. Tieto zariadenia bude možné zobrať si spolu.

  • smartfón Samsung Galaxy S24 5G v 128GB verzii
  • inteligentné hodinky Samsung Galaxy Watch7 40mm
  • bezdrôtové slúchadlá Samsung Galaxy Buds FE
  • príslušenstvo Samsung Galaxy SmartTag 2
Telekom Vianoce 2024Zdroj: Telekom
Telekom Vianoce 2024

Okrem štvoritej ponuky Telekom prináša aj známe trojičky, ktoré teraz budú od Xiaomi. Až tri zariadenia k jednému paušálu, TV či internetu budú pozostávať zo smartfónu, slúchadiel a hodiniek. Kombinácia bude nasledovná.

  • smartfón Redmi Note 13 Pro+ 5G
  • bezdrôtové slúchadlá Xiaomi Buds 5
  • inteligentné hodinky Redmi Watch 5 Lite

Chýbať nebudú ani dvojičky rovno v štyroch verziách. Telekom do svojej ponuky dvojičiek vždy zahrnul v základe 5G smartfón, ktorý kombinuje s druhým zariadením, ako je smartfón, tablet, slúchadlá či športový náramok. Ponuka bude vyzerať takto.

  • smartfón Samsung Galaxy A55 5G + smartfón Samsung Galaxy A25 5G
  • smartfón Samsung Galaxy A55 5G + tablet Samsung Galaxy Tab A9+
  • smartfón Motorola Moto G35 5G + slúchadlá Motorola Moto Buds+ (Sound by Bose)
  • smartfón HONOR 200 Lite 5G + športový náramok HONOR Band 9
Telekom Vianoce 2024Zdroj: Telekom
Telekom Vianoce 2024

V rámci vianočnej ponuky Telekom zaradí aj dva televízory značky Samsung. Novinkou budú televízory 4K UHD TV Samsung s uhlopriečkou 55″ a tiež 4K QLED Samsung TV s uhlopriečkou 65″. Zaradená bude aj konzola PlayStation 5 s dvomi ovládačmi a dvomi hrami: Astro Bot a Death Stranding.

Všetky jednotlivé zariadenia, dvojičky i trojičky budú v predaji od 25. 10. 2024.

TV obsah pred Vianocami aj filmy v Magenta Moments

Telekom má širokú TV ponuku a pri príležitosti Vianoc zaradí špeciálne programy pre spoločné sledovanie pred, počas a po sviatkoch. Dostupné budú od 1. decembra a zameranie bude na zdravý životný štýl, filmy, zábavu, hudbu aj koncerty. Program bude zadarmo a tiež bez reklamy. Prítomné budú tri nové TV programy, nazvané Magio Koncerty, s kvalitnou hudbou a koncertmi známych hviezd, Magio Komédie s obľúbenými komédiami a stand-up vystúpeniami či Magio Fitnes s videami na cvičenie s trénermi z Fitshakera a Marošom Molnárom.

Filmový obsah sa prepojí aj s platformou Magenta Moments. 11. decembra príde do tejto platformy 10 filmových hitov z posledných dvoch rokov. Táto ponuka bude využiteľná v rámci Magio TV cez internet a Magenta Moments v dvoch vlnách. Zákazník si nájde kupón v Magenta Moments aplikácii a následne si bude môcť pozrieť film na veľkej obrazovke, teda na TV. Z tejto ponuky sú už známe aj prvé štyri filmy, teda Gróf Monte Cristo (2024), Krotitelia duchov: Mrazivá hrozba (2024), Spider-Man: Cez paralelné svety (2023) a Gran Turismo (2023).

Telekom Vianoce 2024Zdroj: Telekom
Telekom Vianoce 2024

Prekvapenia aj v Magenta Moments

Platforma Magenta Moments má za sebou úspešný štart a v predvianočnom čase prináša mnoho zaujímavých benefitov. Darčeky sa budú nachádzať v Telekom aplikácii v sekcii Magenta Moments. Ponuky odštartujú už 30. októbra a bude možné ich využívať až do Vianoc či minutia. Medzi nimi sa budú nachádzať tzv. Darčeky pre potešenie, kde zákazníci nájdu napríklad 20 % zľavu u Samsungu na všetko či 20 % zľavu v Panta Rhei na neknižný sortiment.

V ďalších týždňoch prídu aj ponuky od Starbucks, OMV, Pelikan.sk, Wolt, Fitshaker a ďalších. Chýbať nebudú ani súťaže o zájazd na Maurícius, víkendové pobyty na Slovensku či prémiovú výbavu do obývačky od Samsungu. Pripravené sú aj darčeky na predajniach v podobe vianočných ponožiek od Fusaklí, magnetová panvica od Remosky a ďalších.

Telekom Vianoce 2024Zdroj: TOUCHIT
Telekom Vianoce 2024

Vianočná ponuka aj pre predplatené karty

Vianočná ponuka sa bude vzťahovať aj na predplatené karty. Zákazníkov bude čakať adventný Mixi kalendár so silnými ponukami. Noví zákazníci môžu získať 3×34 GB dát po prvých troch dobitiach. V prípade SWIPE sú pripravené novinky ako bonus za odporúčanie, Moments ponuky a tiež Diamond ticket.

Od 30. októbra bude Telekom odmeňovať nové zakúpené SIM karty s profilom Predplatenka alebo zákazníkov, ktorí si prenesú číslo na Predplatenku. Stačí si tak dobiť kredit aspoň o 5 eur a zákazníci pri prvých troch dobitiach získajú 34 GB dát. Využiť to budú môcť tri mesiace po sebe alebo aj v iných termínoch.

Súčasťou vianočnej kampane budú špeciálne ponuky MIXI balíčkov pre obdobie novembra a decembra. Zákazníci budú mať každé dva týždne až do Vianoc či ako moment prekvapenia pripravený balíček, ktorý budú môcť využiť. Tešiť sa môžu na ponuky dát či kombinácie služieb za super ceny. Táto ponuka sa bude týkať Predplatenky a Easy Pecky.

Telekom Vianoce 2024Zdroj: Telekom
Telekom Vianoce 2024

Flexibilný program SWIPE získa možnosť využiť tzv. diamond ticket pre zážitok, ktorý umožní výhercovi získať vstupenky pre seba a kamoša na európsky megakoncert podľa výberu. Ten bude obsahovať aj odvoz a ubytovanie. Platí tiež, že zákazníci s Nekonečným SWIPE budú mať 3-násobne vyššiu šancu pri žrebovaní.

V prípade SWIPE bude platiť aj odmena za odporúčanie, ktorá bude spočívať v 50 % zľave na jeden mesačný poplatok pre nového i odporúčacieho zákazníka. Celkovo sa dá odporučiť šesť kamošov, termín nasadenia tejto odmeny bude upresnený. Súčasťou SWIPE sú aj vlastné Moments zážitky a darčeky podobné Magenta Moments.

Zdroj: Telekom

Prečítajte si aj:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.