Easy končí po 21 rokoch.

Telekom oznámil, že od 14. septembra 2020 spustil predaj novej predplatenej karty Predplatenka. Cena novej SIM karty Predplatenka je 5 eur. S novou SIM kartou získate úvodný kredit vo výške 10 eur, platnosť kreditu je po prvom dobití 12 mesiacov.

S predplatenou kartou Predplatenka telefonujete za poplatok 10 centov za minútu. V rámci jedného dňa pretelefonujete maximálne 50 centov, zvyšné hovory nad túto sumu sa už neúčtujú. Rovnaké ceny sa aplikujú aj v prípade SMS správ.

K dispozícii je takisto služba Nekonečné volania na mesiac, ktorá vám za poplatok 2,5 eur ponúkne neobmedzené volania na jedno telefónne číslo počas 30 dní – v ľubovoľnej sieti. Predplatenku bude možné zaradiť aj do skupiny Magenta 1, v rámci ktorej je k dispozícii benefit neobmedzených volaní a SMS správ.

Telekom Predplatenka ceny za hovory a správy

Telekom Predplatenka ceny za hovory a správy

Rozmanité dátové balíčky aj benefit na úvod

Telekom k Predplatenke ponúka viacero dátových balíčkov:

  • denné balíky: 300 MB za 50 centov, 2 GB za 1,5 eur, nekonečné dáta za 2 eur (ten si môžete aktivovať iba cez Telekom aplikáciu)
  • 10-dňový balík: 1 GB za 2 eur
  • 30-dňový balík: 1 GB za 3 eur, 3 GB za 6 eur, 5 GB za 8 eur

Pri zriadení novej Predplatenky alebo po prenesení vášho čísla dostanete jeden benefit na 30 dní zadarmo. Môžete si vybrať Nekonečné volania na 1 číslo alebo 1 GB dát.

Telekom sa snaží motivovať používateľov k zriadeniu Predplatenky aj špeciálnou akciou, ktorá štartuje s jej uvedením na trh. V rámci tejto akcie dostanú používatelia Predplatenky neobmedzené dáta každý piatok počas obdobia 3 mesiacov. Tento benefit je potrebné aktivovať v Telekom aplikácii a k dispozícii je po prvom dobití predplatenej karty.

Telekom sa pochválil, že v prípade Predplatenky nasadil do predaja tzv. half SIM cards. V praxi sú to SIM karty s polovičnou veľkosťou, čo sa týka plastovej kartičky, v ktorej sú dodávané. Vďaka menšej veľkosti neostáva taká veľká plocha nevyužitého plastu a Telekom aj takto pomáha šetriť životné prostredie.

Pozrite si naše video o Predplatenke

Easy končí

Štartom Predplatenky skončil predplatenej karty Easy, ktorá tu bola vo viacerých variantoch už 21 rokov. Telekom v tejto súvislosti zverejnil aj krátku rekapituláciu histórie:

  • Easy Nonstop bola známa rovnakou cenou volaní 9,80 Sk za minútu do všetkých sietí
  • Easy Team mala trojakú cenu volaní počas pracovných dní do siete EuroTelu (od 6. do 18. hod, od 18. do 20. hod. a od 20. hod do 6. hod) a rovnakú cenu počas víkendov. Cena volaní do cudzích sietí bola takmer 15 Sk za minútu
  • Easy Time mala jednotnú cenu hovoru 15 centov za hovor do pevnej i mobilnej siete Telekomu
  • Easy Naj zjednotila ceny hovorov na 13 centov do všetkých sietí a SMS za 6 centov do všetkých sietí
  • Easy Free priniesla pravidelné benefity po dobití: nižšie ceny hovorov a aj internet na 7 alebo 15 dní
  • Easy Pecka predstavila cenový strop na volania, SMS i dáta na úrovni 50 centov na deň

Zdroj: Telekom

Prečítajte si aj:

Telekom: Predplatená Easy karta končí, nahradí ju Predplatenka

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit