Kartu si môžete zapamätať, pribudla možnosť zaplatiť viac faktúr súčasne.

Doplnené 18. 12. 2018: Vynovená aplikácia Telekomu je už dostupná aj pre používateľov iPhonov. Prináša tieto novinky:

  • nový moderný dizajn a zjednodušené ovládanie
  • prehľadnejšie zobrazenie spotreby (zákazník vidí koľko dát / minút mu ešte zostáva)
  • možnosť pripojiť viac telefónnych čísiel
  • možnosť pripojiť produkty pevnej siete (Magio televízia, Magio internet, pevná linka)
  • pohodlnejšie platenie faktúr (možnosť uhradiť viacero faktúr naraz alebo si uložiť platobnú kartu)
  • uzamknutie aplikácie odtlačkom prsta alebo Face ID
  • možnosť aktivovať aplikáciu aj cez Wi-Fi
  • možnosť pridania widgetu

Pôvodný článok 19. 10. 2018: Telekom začal sprístupňovať používateľom svoju vynovenú mobilnú aplikáciu. Prináša výrazne zjednodušené ovládanie, nový dizajn a nové možnosti. Operátor tiež odstránil funkcie, ktoré boli najmenej využívané, aby zlepšil prehľadnosť.

Do mobilnej aplikácie sa môžete automaticky prihlásiť prostredníctvom služby pre SIM kartu, ktorá je aktuálne vložená v telefóne. Aplikácia ju rozpozná a služba sa do nej automaticky zaradí. Môžete si však jednoducho pripojiť aj ďalšie pevné a mobilné služby, ktoré sú registrované na rovnaké rodné číslo. Po spustení aplikácie máte k dispozícii informáciu o spotrebe spárovaných služieb. Okrem dizajnu sa zmenila aj logika zobrazenia spotreby – nezobrazujú sa minuté minúty, SMS správy a dáta, ale ich zostatok.

Rozhranie novej aplikácie Telekom

Praktickou funkciou, ktorú sme počas testovania ocenili aj my v redakcii, je výrazne jednoduchšie platenie za služby. V aplikácii si môžete zapamätať platobnú kartu, vďaka čomu je následne možné uhrádzať faktúry alebo dobíjať kredit prakticky okamžite. Netreba nič vypĺňať, transakciu potvrdíte jedným ťuknutím. Aplikácia prináša aj ďalšie funkcie, ako napríklad zapnutie upozornení na vystavené faktúry, upozornenia na dochádzajúce mobilné dáta, či možnosti dokupovania doplnkových balíčkov.

Novú aplikáciu získate v rámci aktualizácie pôvodnej aplikácie Telekom. Ak ju ešte nemáte nainštalovanú, môžete si ju bezplatne stiahnuť v obchodoch Google Play a App Store.

Google Play
App Store

Aplikácia Telekom pre iOS a Android

Zdroj: Telekom

Prečítajte si aj:

Orange pripravuje novú aplikáciu Môj Orange. Takto bude vyzerať

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit