Telekom odštartoval distribúciu aktualizácie Magio Boxov pre Magio IPTV.

Najvýraznejšou zmenou aktualizácie bude modernejšie používateľské rozhranie, ktoré by malo byť  jednoduchšie a prehľadnejšie. Hlavné menu dostane nové usporiadanie pre rýchly prístup k nahrávkam, TV archívu alebo do videopožičovne. Nový Magio portál ponúkne tiež TV tipy, správy, predpoveď počasia a ďalšie užitočné informácie. Používatelia získajú aj rýchlejší prístup k Archívu priamo z hlavného menu.

Nové rozhranie tiež prinesie zjednodušené voľby nastavenia, ľahšie spustenie programu od začiatku, náhľadové obrázky pri jednotlivých programoch, alebo prehľadnejšie zobrazenie seriálov v ponuke videopožičovne. Viacerými úpravami prejde aj Magio Videopožičovňa, ktorá okrem podrobných informácií vybraných titulov bude obsahovať aj filmové upútavky. Do jej ponuky pribudne množstvo titulov od filmovej klasiky až po najnovšie filmové trháky.

Aktualizácia Magio Boxov bude uvoľňovaná postupne v priebehu niekoľkých týždňov. Aktualizácia prebehne automatickým reštartom. Ak bude zákazník práve sledovať televíziu, reštart môže potvrdiť alebo odložiť na neskôr.

Nové rozhranie, ktoré je súčasťou aktualizácie Magio Boxov

Zdroj: Telekom

Prečítajte si aj:

VIDEO TOUCHIT: Telekom – Magio TV využíva 581 tisíc zákazníkov, dostane nové používateľské rozhranie

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit