Vianočná kampaň Telekomu je v plnom prúde.

Vianoce v Telekome začali už 27. októbra 2021 a od tohto dátumu si môžete v mobilnej aplikácii Telekom rozbaliť vianočný darček pre každú vašu službu. Týmto úkonom sa takisto zapojíte do veľkej vianočnej súťaže, takže ak ste tak ešte nespravili, skontrolujte si váš profil v aplikácii Telekom.

Súčasťou vianočnej kampane sú takisto tzv. dvojičky – ide o atraktívnu ponuku dvoch zariadení, ktoré si môžete zakúpiť k novému alebo predĺženému paušálu či inej službe. Funguje to tak, že zaplatíte za prvé zariadenie a druhé získate za poplatok 4 centy.

Telekom aktuálne rozšíril ponuku vianočných dvojičiek o novú kombináciuSamsung 50“ TV UE50AU7172 + Samsung Galaxy A22 5G. Detaily a cenu pre váš paušál si môžete pozrieť na webe operátora, TU.

Pripomeňme, že pred týždňom do ponuky pribudla dvojička 55“ TV TCL 55P617 + smartfón TCL 20L, ktorá je k dispozícii pre mobilné aj pevné služby.

Všetky vianočné dvojičky v Telekome pokope

Ceny jednotlivých dvojičiek pre vaše paušály, resp. služby, si môžete skontrolovať na webe Telekomu:

Zdroj: Telekom

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit