Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť VIDAA, popredná platforma pre inteligentné televízory, oznámila partnerstvo so službou Max spoločnosti Warner Bros. Discovery.

Dnešným dňom štartuje Max na platforme VIDAA na troch kontinentoch vrátane Slovenska a Česka. Vďaka tomuto prepojeniu získajú používatelia bezproblémový prístup k bohatej knižnici filmov, seriálov a dokumentov popredných značiek, ako sú HBO, Warner Bros., Adult Swim, ID a DC Universe. V Slovenskej a Českej republike ide primárne o televízory značky Hisense.

Max je hlavnou streamovacou platformou pre originálne filmy HBO, filmy Warner Bros., ako aj obľúbené seriálové klasiky a netrpezlivo očakávané premiéry filmov HBO, ako je „Tučniak“ (19. september) a „Duna: Proroctvo“ (november).

Vďaka integrácii služby Max do platformy VIDAA si odteraz môžu milióny používateľov na celom svete vychutnať tento prémiový obsah prostredníctvom intuitívneho rozhrania len niekoľkými kliknutiami.

VIDAA je rýchlo sa rozvíjajúci operačný systém pre inteligentné televízory, ktorý používateľom ponúka prístup k rôznym streamovacím službám, živému televíznemu vysielaniu a aplikáciám prostredníctvom jednej, jednoducho použiteľnej platformy. Platforma VIDAA je navrhnutá pre bezproblémovú integráciu a podporuje globálnych aj lokálnych poskytovateľov obsahu.

O platforme Max

Max® je rozšírená streamovacia platforma spoločnosti Warner Bros. Discovery, ktorá je dostupná v Európe, USA a v krajinách Latinskej Ameriky. Prináša jedinečné a nečakané príbehy od najkvalitnejších scenárov, cez to najlepšie z neskriptovaných programov až po živé športové prenosy a správy (ak sú k dispozícii). Max je miestom, kde na jednom mieste nájdete HBO Originals, filmy Warner Bros, Max Originals, DC Universe, Čarovný svet Harryho Pottera a najlepšie programy vo svojej triede z oblasti gastronómie, domácnosti, reality, životného štýlu a dokumentov.

O platforme VIDAA

VIDAA je popredný operačný systém pre smart TV, ktorý poháňa televízory Hisense, Toshiba a inteligentné televízory ďalších 400 značiek po celom svete. Poskytuje širokú škálu streamovacích služieb, aplikácií a živého televízneho vysielania miliónom používateľov na celej planéte. VIDAA sa zameriava na výkon, jednoduchosť a používateľský zážitok a ponúka jednoduchý ekosystém, ktorý podporuje globálnych aj lokálnych poskytovateľov obsahu a zabezpečuje používateľom prístup k najlepšej dostupnej zábave. Aplikáciu MAX získajú na našom trhu televízory od modelového roku 2021-2022 (rady G, H, K, N) s operačným systémom VIDAA 6 a novším.

Viac informácií: sk.hisense.com