Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosti Samsung Electronics a Steinway Lyngdorf uzavreli partnerstvo, ktorého cieľom je poskytnúť bezkonkurenčný audiovizuálny zážitok pri sledovaní obsahu na obrazovke The Wall

Voľne stojaci reproduktor Model B s novým procesorom P100 vylepšuje audiovizuálny zážitok pri sledovaní MicroLED displejov novej generácie.

Spoločnosť Samsung Electronics oznámila uzavretie partnerstva so spoločnosťou Steinway Lyngdorf, ktorá je výrobcom najlepších audiosystémov na svete, pre novú generáciu svojich MicroLED displejov The Wall. Impozantný displej spoločnosti Samsung a najmodernejší audiosystém spoločnosti Steinway Lyngdorf sú skvelou kombináciou, ktorá ponúka dokonalý divácky zážitok. Displej The Wall, po prvýkrát predstavený na veľtrhu Consumer Electronics Show (CES) v roku 2018, bol jedným z najdiskutovanejších displejov výstavy a aj naďalej budí v tomto odvetví rozruch.

„The Wall je najnovším symbolom skutočných inovačných schopností spoločnosti Samsung,“ vyhlásil Seog-gi Kim, výkonný viceprezident divízie Visual Display spoločnosti Samsung Electronics. „Prostredníctvom nášho partnerstva so spoločnosťou Steinway Lyngdorf presadzujeme nový pojem v oblasti zobrazovacích technológií a prinášame bezkonkurenčný a jedinečný audiovizuálny zážitok.“

Ako prvý displej svojho druhu poskytuje The Wall vynikajúcu farebnú čistotu a presnosť, dokonalý divácky zážitok v svetlom i tmavom prostredí, väčšiu odolnosť než klasické displeje, a to všetko pri nižšej spotrebe energie. Jeho modulárny dizajn je konfigurovateľný a štandardnú veľkosť obrazovky 146 palcov je možné na prianie zákazníka zmeniť bez toho, aby to ovplyvnilo výkon alebo kvalitu obrazového podania.

Spoločnosť Steinway Lyngdorf, ktorá v roku 1998 ako prvá firma zaoberajúca sa audiotechnikou vytvorila plne digitálny zosilňovač, je teda pre The Wall z hľadiska zvuku ideálnym partnerom. Jej audiosystémy získali šesť rokov po sebe prestížnu cenu „Editor’s Choice“ udeľovanú časopisom The Absolute Sound. Sú totiž vybavené funkciou ladenia zvuku pre prispôsobenie akustiky miestnosti s priestorovou korekciou RoomPerfect™, ktorá je jedným z vôbec najsofistikovanejších riešení pre prispôsobenie zvukového systému okolitému prostrediu.

Mimoriadne kvalitný obraz od firmy Samsung dopĺňa vynikajúci zvuk voľne stojaceho reproduktoru Steinway & Sons Model B od spoločnosti Steinway Lyngdorf, ktorý je vybavený novým zvukovým procesorom pre priestorový zvuk Steinway & Sons P100. Model B je dipólový reproduktor s kompletným zvukovým rozsahom a s precíznym remeselným spracovaním, ktoré je zárukou čistého zvuku a verného hudobného podania.

„Oba výrobky sú vyrobené s jediným konečným cieľom – vytvoriť čo najrealistickejší zážitok, aký je v dnešnej dobe možný, s využitím pokročilých obrazových technológií a špičkového zvukového systému,“ uviedol Peter Lyngdorf, majiteľ a zakladateľ firmy Steinway Lyngdorf. „Spojením najmodernejšieho obrazového displeja s vycibreným audiosystémom dokážu Samsung a Steinway Lyngdorf navodiť pocit, ako by sme boli „priamo na mieste“, a pre dosiahnutie tohto jedinečného zážitku urobili úplne všetko.“

Spoločnosti Samsung a Steinway Lyngdorf vystavujú reproduktor Steinway & Sons Model B s obrazovou stenou The Wall Professional na veľtrhu InfoComm 2018 v dňoch 6.–8. júna. Zariadenie The Wall Professional, ktoré je určené pre komerčné použitie aj pre spotrebiteľský trh a uplatní sa v prémiových interiéroch, mediálnych priestoroch či v súkromných kinách, je teraz dostupné na predbežné objednávky. Ako prvý krok v rámci svojho partnerstva predstavili spoločnosti Samsung a Steinway Lyngdorf produkty The Wall Professional a Model B ako dokonalé komplexné riešenie pre zákazníkov, ktorí požadujú nielen najlepšie zobrazenie, ale aj špičkový audiovizuálny systém.

Značky: