HONOR zadarmo prináša nové originálne tapety a motívy pre smartfóny z rodiny HONOR 90. Kompletná ponuka je dostupná prostredníctvom HONOR Themes. Môžete si vybrať tapety a motívy presne podľa svojho osobného štýlu a vkusu a personalizáciu svojho smartfónu posunúť na novú úroveň.

Rodina smartfónov HONOR 90 s podmanivým 200 Mpx fotoaparátom a displejom s miliardou farieb je kreatívnym nástrojom, pomocou ktorého môžete detailne zachytiť a zdieľať svoje zážitky a výnimočné chvíle. HONOR tento zážitok posúva ešte o krok ďalej a na trh zadarmo uvádza exkluzívne tapety.

Nová ponuka vrátane motívov žiary, romantických mesačných fáz a funkcia Always-On Display (AOD) tvorí kombináciu estetiky a vyjadrenia osobnosti. Medzi motívmi je aj rad HONOR Talents zostavený z diel zo súťaže umeleckého dizajnu značky HONOR, rovnako ako tapety AIGC, ktoré sú inšpirované dizajnom novinky HONOR 90.

Cena a dostupnosť

Svoj HONOR 90 si môžete vybrať v čiernom prevedení Midnight Black, v zelenej farbe Emerald Green alebo v striebornej Diamond Silver. Model HONOR 90 Lite nájdete vo dvoch odtieňoch, tyrkysovej Cyan Lake a čiernej Midnight Black.

HONOR 90 nájdete u slovenských predajcov dostupný v dvoch verziách. Verziu s pamäťou 8 + 256 GB za cenu 549 € a verziu s pamäťou 12 + 512 GB za 599 €. U operátora Orange je dostupná verzia 12 + 512 GB v zelenej a čiernej farbe a do 30. 9. dostanete k nákupu navyše aj druhý telefón Honor X6 za jedno Euro. U operátora O2 je dostupná verzia 12 + 512 GB vo všetkých farebných prevedeniach. Od 10. 7. je k dispozícii v akčnej ponuke s výkupným bonusom 180 € pri odpredaji starého zariadenia. V NAY a Alza.sk sú dostupné obe pamäťové verzie a farebné prevedenia. V predpredaji do 23. 7. navyše dostanete k nákupu ako darček tablet HONOR Pad X8.

Model HONOR 90 Lite si môžete zaobstarať za cenu 299 €. Pri nákupe HONOR 90 Lite Vám v závislosti od predajcu pribalia aj darček. U operátora O2, získate k HONOR 90 Lite aj praktické slúchadlá O2 pods. U operátora Orange k nákupu dostanete ako darček slúchadlá HONOR Earbuds X3 Lite. V NAY počas časovo obmedzenej predpredajovej akcie dostanete navyše k nákupu HONOR 90 Lite ako darček aj smart náramok HONOR Band 7.

Zdroj: Honor

Prečítajte si tiež

Značky: