Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Či už počas hrania hier sedíte pred monitorom počítača, pri X-boxe alebo PS4, nech ste začiatočníci alebo herní veteráni, vždy platí, že herné slúchadlá sú nevyhnutným doplnkom pre intenzívny zážitok z hrania. Kvalitný headset vám umožní počuť každý šum, prasknutie alebo strelu zakrádajúcich sa protihráčov a pomáha  lepšie sa orientovať v hernom priestore.

K počítaču

Medzi hlavné prednosti herného headsetu Trust GXT 435 Ironn 7.1 bezpochyby patrí virtuálny priestorový zvuk 7.1 a robustná kovová, veľmi ľahká konštrukcia. Priestorový zvuk umožňuje počuť každý krok nepriateľa, nech sa blíži odkiaľkoľvek. Reakcia sa vďaka priestorovému zvuku stáva rýchlejšou a Vaše herné výkony sa vďaka nej zlepšia. Výkonné 50mm reproduktorové jednotky a uzavretý tvar náušníkov zaistí kvalitný a mohutný zvuk bez okolitého ruchu. Slúchadlá GXT 435 Ironn 7.1 majú mäkké a pohodlné chrániče na uši s LED podsvietením, flexibilný mikrofón, ovládanie hlasitosti a prepínač pre úplné stlmenie mikrofónu. K počítaču sa pripájajú 2 m dlhým USB káblom.

Odporúčaná maloobchodná cena 49,99 eur

Pre konzoly

Štýlové bezdrôtové slúchadlá Trust GXT Magna 393, ponúkajú hráčom všetko, čo si pod herným headsetom môžu predstaviť. Verné podanie zvuku zaisťujú dynamické zvukové meniče a 7.1 priestorový zvuk, zabezpečujúci vyvážené a čisté ozvučenie. Na náušníku nájdete ovládanie hlasitosti, voľbu zvukového režimu a prepínač stlmenia hlasitosti mikrofónu. Batéria v slúchadlách (napájaná MicroUSB káblom) s výdržou až 18 hodín hrania zaručí pohodlný a nerušený herný zážitok aj pre tie najdlhšie herné seansy. Bezdrôtový prenos funguje v dosahu 15 metrov. Štýlový techno dizajn podčiarkujú modro osvetlené LED prúžky na náušníkoch. Pre hráčov, ktorí dávajú prednosť pevnému pripojeniu je v balení aj štandardný 3,5 mm slúchadlový kábel.

Odporúčaná maloobchodná cena 99,99 eur

Univerzál

Ideálnym partnerom pre rôzne aktivity sú slúchadlá Trust GXT 420 Rath Multiplatform.

Ako už názov napovedá, ide o multi-platformový herný headset kompatibilný s akoukoľvek formou hrania – od počítača cez konzoly až po hry na smartfóne. Nastaviteľný hlavový most, otočné náušníky a zasúvací mikrofón vám umožnia si nastaviť slúchadlá pre čo najpohodlnejší herný zážitok. Nechýba ani ovládanie hlasitosti a spínač stíšenia, oba umiestnené na slúchadlovom káble. O kvalitný zvukový zážitok sa, rovnako ako u predchádzajúcich modelov, starajú výkonné 50mm meniče.

Odporúčaná maloobchodná cena 49,99 eu

Značky: