Ponáhľali ste sa už niekedy tak, že ste zostali v neistote, či nie je cítiť váš pot? Teraz už nebudete musieť hádať, či divné pohľady spolucestujúcich v električke sú znakom toho, že smrdíte. Tento gadget vám to prezradí.

Kukun Body je zariadenie, ktoré schováte do vrecka. K smartfónu sa pripája cez špeciálnu aplikáciu. Tá v spolupráci s Kukun Body umožňuje otestovať váš zápach na štyroch rôznych miestach – nohy, za uchom, v blízkosti hlavy a samozrejme v podpazuší. vreckového rozmeru, ktoré vám umožní otestovať váš zápach na štyroch rôznych miestach. Zariadenie vyvinula spoločnosť vyrábajúca fotoaparáty Konica Minolta.

Vône sú pritom odstupňované do troch kategórií: bežný pot, pach so stredným obsahom tuku a treťou kategóriou je karesihu – čo je možné voľne preložiť ako starodávny zápach. Po vykonaní analýzy vám Kukun Body odhalí pravdu a diskrétne vám zobrazí informáciou o vašom zápachu na displeji telefónu.

Spoločnosť v súčasnosti nemá v úmysle uvoľniť zariadenie do predaja mimo Japonska. Tam sa bude tento produkt predávať ešte tento rok za približne 230 eur. Páchnuci zúfalci si ho však môžu rezervovať cez crowdfundingovú stránku Makuake.com.

Klasikom vystačí bežný deodorant.

Zdroj: Engadget.com

Značky: