Termostat MCO HOME je Z-Wave termostat zameraný na vnútornú reguláciu teploty vody. Zariadenie sa inštaluje do elektrikárskej krabice a napájané je z 230V siete. Výhodou je jednoduchá integrácia do rôznych smarthome riešení s podporou Z-Wave protokolu.

Následne máte pod kontrolou celý proces ohrevu vody v domácnosti, ktorý môžete prispôsobovať aktuálnym potrebám. Termostat je vhodný na reguláciu teploty v bojleroch, radiátorových systémoch, čerpadlách, špeciálnych podlahových potrubiach a pod. Všetky externé zariadenia sa pripájajú káblom, v prípade sofistikovanejších riešení aj bezdrôtovo.

Všetko pre vašu inteligentnú domácnosť a tento článok vám prináša SmarterHOME.sk:

 

Termostat má predný panel zo skla, integrovaný LCD displej a po jeho bokoch 5 dotykových tlačidiel. Na displeji vidíte dátum/čas a nechýba ani integrovaný teplotný snímač. Celý proces vykurovania môžete riadiť cez systém domácej automatizácie alebo priamo na zariadení, ktoré ponúka možnosti plánovania v 4 periódach, s nastavením času a dní. Nechýba ani automatický režim alebo možnosť blokovania tlačidiel. Páčilo sa nám aj elegantné spracovanie.

Cena: 147 EUR

Zapožičal: SmarterHome.sk

Prečítajte si aj:

Termostat MCO HOME Fan Coil – 4-potrubný

Značky:

Miroslav Illéš

Miroslav Illéš
OUTDOOR | PRÍRODA | AUTOMOBILY | TECHNOLÓGIE