Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Reťazec Tesco pokračuje na Slovensku v raste a rozširuje ponuku služieb pre slovenských zákazníkov. Napriek vypuknutiu koronakrízy otvoril počas tohto roka dva nové supermarkety a výrazne rozšíril dostupnosť Tesco Online nákupov. Tesco si pripravilo pre slovenských zákazníkov aj ďalšie novinky. Nákupné centrum Galéria v Petržalke otvára čoraz viac obchodov vrátane reštauračných prevádzok či kaviarní. Zákazníci v bratislavskom Ružinove si môžu od tohto týždňa vyskúšať rýchly nákup bez kompromisov v novom obchode Žabka.

Zákazníci si rýchlo obľúbili nové supermarkety Tesca na Farského ulici v Bratislave a v meste Turany na severe Slovenska. Súčasťou skupiny Tesco sú aj obchody Žabka, ktoré s úspechom ponúkajú služby zákazníkom v susednom Česku. Žabka dnes otvorila svoj prvý obchod už aj na Slovensku, konkrétne v polyfunkčnom komplexe Perla Ružinova v Bratislave. Nakupujúcim ponúka rýchly nákup bez kompromisov, a to vďaka sortimentu približne dvetisíc potravín a kompaktnej ploche predajne zhruba 105 štvorcových metrov.

Galéria v Petržalke ponúkne 50 prevádzok

Čoraz väčšiemu záujmu nakupujúcich sa tešia prevádzky, ktoré sú súčasťou nového nákupného centra Tesco Galéria v Petržalke. Vybudovanie tohto nákupného centra s plochou 11-tisíc štvorcových metrov je najväčšou investíciou Tesca na Slovensku počas uplynulých troch rokov.

Tesco Galéria v Petržalke prináša zákazníkom aj naďalej obľúbený hypermarket, ktorý zostáva obchodom Tesca s najširšou ponukou sortimentu na Slovensku. Z celkovej plochy nového nákupného centra zaberá približne 60%. Spolu s hypermarketom je v novom nákupnom centre zákazníkom k dispozícii aj mnoho prevádzok overených i nových značiek. V Galérii Petržalka sú otvorené obchody ako H&M, New Yorker, Sinsay, Intersport, Dráčik, Deichmann či dm drogerie markt.

Jednotlivé obchody sprístupňujú ich prevádzkovatelia postupne, vždy s ohľadom na vývoj epidemiologickej situácie – na otvorenie čakajú už len posledné prevádzky, s ich otvorením počíta Tesco už čoskoro.

Obyvatelia Bratislavy a okolia môžu už dnes v Tesco Galérii využívať aj služby ako lekáreň, kaderníctvo, oprava obuvi, kľúčová služba, nechtové štúdio, kvetinárstvo a pobočky bánk či operátora Telekom. Čoskoro v centre pribudne aj predajňa operátora Orange.

Nakupujúci si môžu oddýchnuť v troch kaviarňach. Tesco otvorilo v nákupnom centre Galéria už aj foodcourt – aktuálne si môžu zákazníci vybrať z ponuky talianskej a ázijskej kuchyne. V krátkom čase pribudne reštaurácia s izraelskou kuchyňou a obľúbený Regal Burger.

Nová Tesco Galéria v bratislavskej Petržalke:

  • Nové nákupné centrum ponúkne viac ako 50 obchodov, kaviarní areštaurácií;
  • Predajne: H&M, New Yorker, Sinsay, Intersport, Dráčik, Deichmann, dm drogerie markt, Orsay, ŠEVT, Matyšák, Starý Otec či Panta Rhei, Pepco, Bepon, Delia Caffe, BioTech USA, čoskoro pribudne Materasso;
  • Služby: lekáreň, kaderníctvo, oprava obuvi, kľúčová služba, nechtové štúdio, kvetinárstvo a mobilný operátor Slovak Telekom. Čoskoro v centre pribudne aj predajňa mobilného operátora Orange;
  • Banky: Prima Banka, Raiffeisenbank;
  • Dve kaviarne, čoskoro pribudne tretia;
  • Foodcourt: Reštaurácie stalianskou a ázijskou kuchyňou, čoskoro v centre pribudne exotická kuchyňa aj obľúbený Regal Burger;
  • Nový detský kútik s modernými technológiami;
  • Otváracie hodiny: 9.00 – 21.00 hod.

Zdroj foto: Tesco SR

Značky: