Elon Musk neprestáva udivovať.

Elon Musk je známy podnikateľ a inovátor. Zároveň ide o jedného z najbohatších ľudí na svete. Je zakladateľom a CEO spoločností ako SpaceX, Tesla, Neuralink a The Boring Company. Hoci veľa jeho nápadov je ako zo sci-fi filmov, tak Musk sa netají svojimi ambicioznymi plánmi na kolonizácia Marsu, prechod na obnoviteľné zdroje energie a vývoj technológií na prepojenie ľudského mozgu s počítačmi. Musk sa však rozhodol rozšíriť svoje podnikanie aj v gastropriemysle. Tejto správe sa pravdepodobne najviac potešia majitelia áut Tesla, pretože Musk pripravuje sieť reštaurácií Tesla Diner, ktorá vyzerá ako z amerického filmu z 50. rokov minulého storočia. Budú však tieto reštaurácie k dispozícii iba pre majiteľov automobilov Tesla?

Svetoznámy podnikateľ sa v roku 2023 zviditeľnil aj na sociálnych sieťach, kedy kúpil Twitter, a premenoval ho na X. Tento rebranding však kvôli viacerým radikálnym krokom Muska viedol k odlivu používateľov a inzerentov, avšak po týchto udalostiach sa objavil nápad na vybudovanie siete reštaurácií Tesla Diner. Tesla je už všeobecne známa svojimi lifestyle produktmi, avšak teraz chce vybudovať sieť reštaurácií, kde sa budú môcť stretávať majitelia automobilov tejto značky.

Tesla Diner: VIP reštaurácia pre majiteľov áut Tesla?Zdroj: ShiftDelete
Tesla Diner

Hoci prvé náznaky o budovaní siete reštaurácií Tesla Diner sa objavili už pred nejakým časom, tak portál Shift Delete teraz informuje, že na sociálnej sieti LinkedIN sa objavili pracovné ponuky na obsadenie pozície ako Experience Expert, ktoré súvisia s projektom reštaurácie. Náplňou práce je kooperácia s rôznymi tímami spoločnosti Tesla a vybavovanie všetkého od dizajnérskych štúdií a rozhraní produktov až po nové ponuky a predaj produktov Tesla.

Zatiaľ neboli zverejnené žiadne podrobnosti o umiestnení prvej reštaurácie, avšak medzi prvými krajinami by mohli byť USA a Nemecko. Aj keď sa zdá, že Tesla Diner môže byť určená výhradne pre majiteľov automobilov Tesla, tak si myslíme, že toto tvrdenie sa nenaplní. 

Musk v týchto reštauráciách určite rád uvidí aj majiteľov iných značiek automobilov, aby im mohol ponúkať všemožné produkty Tesla, vrátane automobilov tejto značky. 

Zdroj: Shift Delete

Prečítajte si aj:

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.