Verdikt touchIT.sk

ASUS Zenbook UX303L je špičkový ultrabook právom zastupujúcu kategóriu ASUS Zenbook. Je to výkonný stroj s celohliníkovým telom a extrémne dlhou výdržou akumulátora.

HP ProBook 455 G2 je zaujímavý svojou cenou a spojením výhod AMD. Znamená to aj silnejšiu kancelársku grafiku. Núdzovo vhodná aj nastaršie hry. Je tu čítačka odtlačkov prstov, kvalitne spracovanie a to všetko za naozaj výbornú cenu.

Dell Inspiron 15 je plnohodnotná náhrada za desktop. Ide o tenky´15,6“ model s plnou až nadštandardnou výbavou RAM a 2 TB HDD. Navyše má aj optickú mechaniku. Je to skutočne univerzálny notebook na prácu. Sklamaním sú len USB 2.0 porty.

Dell Latitude 7350 je odolný ultrabook s oddeliteľným displejom. Kupujete si tak zároveň pracovný tablet. Najlepšie sa používa v režime klasického notebooku, no v čase menšej pracovnej záťaže alebo študovaní obsahu veľmi dobre využijete práve tabletovú (displejovú) časť.

Lenovo ThinkPad W550s je špičkový ultrabook s 15,6“ rozmerom displeja a všetkými výhodami s tým súvisiacimi. Má pevné a tenké telo a vymeniteľný akumulátor za behu systému. Pohodlná klávesnica a konfigurácia zameraná na výkon dotvára celkovo pozitívny dojem z toho ultrabooku.

Značky:
1 2 3 4 5 6

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.