Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Pre firemných zákazníkov sú teraz k dispozícii Windows 365 aTeams Walkie Talkie

Lenovo ThinkPhone od spoločnosti Motorola, chytrý telefón pre firemných zákazníkov, získa nové nástroje pre zvyšovanie produktivity. Spoločnosti Motorola a Microsoft oznámili, že sa používatelia zariadení ThinkPhone môžu tešiť na dve nové funkcie, ktoré im umožnia pracovať odkiaľkoľvek: na úplne integrovanú podporu cloudových služieb Windows 365 a na integráciu komunikačnej služby Push To Talk s funkciou Walkie Talkie do platformy Microsoft Teams. ThinkPhone vďaka týmto vylepšeniam upevňuje svoje postavenie ideálneho telefónu pre moderné pracovné prostredie.

thinkZdroj: Motorola / Lenovo

ThinkPhone a cloudové PC Windows 365 umožnia plnohodnotnú prácu ako na osobnom počítači

Windows 365 kombinuje výkon a zabezpečenie cloudu Microsoft so všestrannosťou a jednoduchosťou osobného počítača. Motorola teraz vďaka začleneniu tohto systému do zariadenia ThinkPhone zavádza do ponuky plnohodnotný cloudový osobný počítač, ktorý sa zmestí do vrecka. Zákazníci tak môžu pracovať skutočne odkiaľkoľvek. Používatelia zariadenia ThinkPhone môžu využívať integrovaný systém Windows 365 a priamo z vlastného zariadenia ThinkPhone prenášať svoje činnosti vo Windows5 na väčší displej po jeho jednoduchom pripojení pomocou kábla USB-C®3 a po pripojení klávesnice a myši prostredníctvom Bluetooth®4.

Výkon zariadenia ThinkPhone sprístupní zákazníkom jeho kombinácie s akýmkoľvek monitorom Lenovo, vrátane monitora ThinkVision P27h-30 s 27-palcovým displejom QHD, a s príslušenstvom, ktoré je kompatibilné s Bluetooth, napríklad s kombinovanou bezdrôtovou nabíjateľnou klávesnicou a myšou Lenovo Professional. Nech sa používatelia nachádzajú kdekoľvek, ich dokonalé zážitky z práce na osobnom počítači s operačným systémom Windows so všetkými individualizovanými aplikáciami, obsahmi a nastaveniami, zavŕšia bezdrôtové slúchadlá Lenovo Go s technológiou aktívneho znižovania okolitého hluku ANC.

Tieto schopnosti poskytujú flexibilitu, ktorá používateľom umožní byť naozaj mobilná a súčasne stopercentne produktívna. Oddelenia IT vďaka nim môžu tiež prehodnotiť tradičnú organizáciu práce a znižovať celkové náklady.

Jednoduché spojenie so spolupracovníkmi prostredníctvom funkcie Walkie Talkie v programe Microsoft Teams

Pri intenzívnej práci je kľúčová praktickosť, ktorú prebudí k životu ikonické červené tlačidlo zariadenia ThinkPhone. Užívatelia si môžu po dvoch poklepaniach užívať dokonalú integráciu telefónu a PC umocnenú konektivitou Think 2 Think. Teraz je praktickosť červeného tlačidla zariadenia ThinkPhone rozšírená integráciou aplikácie Walkie Talkie do programu Teams. Používatelia budú mať po rýchlom naprogramovaní červeného tlačidla na spustenie režimu Walkie Talkie okamžite k dispozícii funkcie komunikácie PTT (Push-to-Talk). Táto úplne integrovaná funkcia dokonale začleňuje červené tlačidlo do aplikácie Walkie Talkie v programe Microsoft Teams6. Užívateľ tak môže pomocou kanálov Teams ľahko a okamžite komunikovať so špecifickými tímami alebo oddeleniami.

thinkZdroj: Motorola / Lenovo
think

ThinkPhone ponúka firmám a podnikateľom bezkonkurenčné užívateľské vlastnosti v jednom zariadení

Zákazníci majú v zariadení ThinkPhone k dispozícii kompletný súbor bezpečnostných a podporných funkcií, ktoré poskytujú vysokú úroveň ochrany a maximálnu ovládateľnosť na základe platformy ThinkShield. ThinkShield je špičková zabezpečovacia platforma so zásadnými zabezpečovacími postupmi, funkciami, špecializovaným hardvérom, softvérom a procesmi, ktoré prispievajú k zabezpečeniu zariadenia.

Mimoriadne vysoká úroveň zariadenia ThinkPhone presahuje hranice zabezpečenia a zahŕňa aj prémiový a odolný dizajn. Zariadenie je vyrobené z kompozitu vystuženého aramidovými vláknami, ktorý je odolnejší a ľahší ako oceľ, v kombinácii s hliníkovým rámom a sklom Gorilla® Glass Victus™. ThinkPhone disponuje dostatočnou odolnosťou, vďaka ktorej spĺňa požiadavky normy odolnosti voči pôsobeniu vody IP68¹ a úspešne absolvoval testy odolnosti MIL-STD-810H².

ThinkPhone sa môže pochváliť aj prémiovou špecifikáciou, ktorá zahŕňa okrem iného mobilnú platformu Snapdragon® 8+ Gen 1, veľký, 6,6-palcový displej FHD+, akumulátor s kapacitou 5000 mAh a nabíjačku TurboPower™ s výkonom 68 W, ktorá dokáže nabíjať ako ThinkPhone, tak laptopy Lenovo. Pôsobivú výbavu tohto zariadenia završuje vyspelá kamera s rozlíšením 50 MPx a technológiou Ultra Pixel, ktorá zaisťuje prémiovú kvalitu obrazu pri všetkých video hovoroch bez ohľadu na svetelné podmienky.

Dostupnosť
Podpora Windows 365 prostredníctvom Moto Connect a funkcie Walkie Talkie v Microsoft Teams budú pre Lenovo ThinkPhone od spoločnosti Motorola k dispozícii v nadchádzajúcich týždňoch. Aplikácia Walkie Talkie je už zahrnutá v licencii Teams pre pracovníkov v prednej línii.

Značky: