Keď sa neviete rozhodnúť, či chcete tablet alebo telefón.

Zariadenie Samsung Galaxy Z Fold 2 5G je výborné v tom, že máte klasický telefón. Dobre, je trošku hrubší ako úplne klasický telefón dnešnej doby. Na druhú stranu tu máte tablet, stačí tento telefón len otvoriť. A nie je to hocijaký tablet.

Samsung ho prispôsobil tak, aby ste mohli plynule prechádzať v aplikáciách z displeja na displej. Tiež myslel na to, že keď ho otvoríte do režimu tabletu, budete ho chcieť takto aj využiť.

Nie je to niečo samoúčel s prerasteným displejom. Je špeciálne zameraný na to, aby to bol v režime tabletu tablet a v režime telefónu telefón. Usporiadanie aplikácií môže byť vedľa seba a takéto rozloženie si môžete preddefinovať.

Takto môžete mať napríklad emailovú aplikáciu a Microsoft Word vedľa seba alebo napríklad aplikáciu Teams a Excel. Je na vás, ako využijete toto zobrazenie.

A malá špecialita navyše – Z Fold 2 sa dá využiť ako tablet s klávesnicou. Stačí ho položiť a zohnúť displej tak, že vytvorí obdobu malého notebooku. Na podporovaných aplikáciách môžete písať na spodnej obrazovke, ktorá bude ako klávesnica a horná polovica bude ako štandardný displej. Vyskúšajte to aj v režime fotoaparátu.

Samsung Galaxy Fold2

Samsung Galaxy Z Fold2

Cena je vyššia, niet sa čomu čudovať. Toto je prémiové zariadenie, ktorého typ iní ani nemajú. Kým ostatní sa na vstup do segmentu ohybných displejov ešte len chystajú, Samsung ukázal zariadenie, ktoré sa dá naozaj použiť. Vysoko praktické s pridanou hodnotou. V tomto telefóne / tablete systém Android dáva zariadeniu úplne nový rozmer.

Tip: Všetko podstatné o Galaxy Z Fold 2 5G sa dozviete v tomto článku.

Zážitok z tohto smartfónu je úplne iný ako z klasického telefónu. Je to zariadenie, ktoré vám pomôže vybaviť všetko potrebné ešte lepšie ako bežný smartfón. Písanie v štýle prenosného počítača je naozaj jedna radosť. Práve toto si na možnosti ohybného displeja a použitiu ako tabletu obľúbite.

Takisto aj dobre fotí, dokonca si môžete spraviť selfie s hlavným fotoaparátom a to tak, aby ste sa videli na displeji.

Cena: 1999 eur

Tento článok je spoluprácou so spoločnosťou Samsung Electronics Czech and Slovak.

Prečítajte si aj:

Túžite po skladacom telefóne Samsung Galaxy Z Fold 2 5G? Toto je pravda o ňom (VIDEO TOUCHIT)

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.