Philips OneBlade sme si otestovali naozaj schuti. Je to univerzálny strojček na holenie, zastrihávanie fúzov a vlasov a podstatné je, že funguje perfektne. Holili sme sa s ním asi tri týždne, a to na mokro aj na sucho, raz sme si skrátili časť vlasov na dĺžku 5 mm, priebežne odstraňovali chlpy z nosa a uší. Výhoda je, že tento strojček je veľmi malý a dá sa ľahko prenášať, môžete si ho dať aj do auta a využívať chvíle čakania na vašu úpravu. Rozhodne to nie je žiletka, je to spôsob, ako zastrihávať, tvarovať a upravovať si bradu na želanú dĺžku.

OneBlade môžu použiť muži aj ženy. Čepeľ tohto strojčeka sa dá vymieňať, mala by vydržať 4 mesiace pri bežnom použití. Pri práci sa pohybuje 200-krát za sekundu. Zariadenie sa nebojí vody, holiť sa môžete aj v sprche, prípadne ho umyť v teplej vode. Súčasťou dodávky sú tri zastrihávacie hrebeňové nástavce na dĺžku 1, 3 a 5 mm.

V našom teste vydržal OneBlade na jedno nabitie pracovať sumárne asi 40 minút, nabitie je otázkou až ôsmich hodín. Súčasťou dodávky je aj špeciálny napájací adaptér, ktorý sa pripája k OneBlade len v jednej polohe, a to si treba dobre pozrieť. Výhoda je, že pri holení sme necítili nejaké podráždenie pokožky. A pritom je jedno, či máte na tvári nejaké citlivé znamienko. Ak by sme si mali niečo k zariadeniu želať, tak by to bol ešte nástavec pre dĺžku 10 mm na zastrihávanie vlasov.

Cena: 51,90 EUR
Zapožičal: Philips

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.