Firma Stadler Form vždy dáva svojim produktom pomenovania podľa krstných mien. My sme testovali ultrazvukový zvlhčovač vzduchu Anton, a to v módnej limetkovej farbe. Je to drobný chlapík so zásobníkom na 2,5 litra vody. Má malé rozmery a v izbe si ho takmer nevšimnete a navyše pôsobí ako štýlový doplnok. Jeho ovládací panel je ukrytý v spodnej časti prístroja. Tu zariadenie zapnete a LED indikátor na boku zariadenia ukazuje úroveň vody. Pri prázdnej nádobe začne svietiť na červeno. Určený je to miestnosti s plochou do 25 m2.

Anton je vyrobený z odolného materiálu, pričom po naplnení vodou dokáže rovnomerne zvlhčovať vzduch, prípadne aj jemne šíriť obľúbenú vôňu po celej miestnosti. Do vzduchu dostane až 170 gramov vody za hodinu. Po jeho nasadení budete mať v domácnosti optimálnu vlhkosť a vyhnete sa suchému vzduchu. Aby Anton okolo seba nezanechával žiadne stopy, je vybavený odvápňovacou kazetou Silver Cube. Súčasťou je aj antibakteriálna strieborná kocka, ktorá zaistí hygienické zvlhčovanie. Elektrický príkon je 12 W.

Cena: 99 EUR
Zapožičal: www.play.sk

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.