Automatický espresso kávovar Saeco Xelsis z najvyššieho prémiového radu kávovarov Saeco umožňuje milovníkom kávy objavovať nové chute jednoduchým dotykom.

Môžete pridávať aj uberať silu nápoja, teplotu, nastavovať objem peny alebo striedať poradie prípravy kávy a mlieka. Zároveň si uložíte svoje obľúbené nastavenia až do ôsmich používateľských profilov a taktiež naraz pripravíte dve šálky kávy vrátane cappuccina alebo latte macchiata. Ak si potrpíte na jedinečnú chuť a kvalitu kávy, zároveň radi ovládate veci jednoducho a intuitívne a milujete prémiový dizajn, potom je novinka Saeco Xelsis určená pod váš vianočný stromček.

Silné ristretto alebo lahodné cappuccino? Stačí prejsť prstom po dotykovom displeji a vybrať si jeden z 15 rôznych kávových nápojov vrátane špecialít ako je Americano alebo Flat White. Pomocou funkcie Coffee Equalizer potom vyladíte nápoj presne podľa svojej chuti. Prispôsobíte si silu, objem, teplotu či chuť kávy, množstvo a objem peny alebo poradie prípravy kávy a mlieka. Keď objavíte také nastavenie, ktoré vám chutí najviac, stačí si ho uložiť do jedného z ôsmich používateľských profilov.

Keramické mlynčeky kávu pri mletí neprepália a zachovajú tak jej pôvodnú arómu a chuť. Zároveň garantujú dlhotrvajúci výkon a kvalitu až do 20 000 šálok. Opäť môžete experimentovať a vyladiť si bohatosť kávy pomocou 12 rôznych nastavení mlynčekov.

Kvalitu kávy ovplyvňuje aj čistá voda. Patentovaný vodný filter AquaClean zabraňuje usadzovaniu vodného kameňa vo vodnom okruhu kávovaru a vy si tak môžete pripraviť až 5000 šálok kávy bez toho, aby ste museli vodný kameň odstraňovať – stačí pravidelne meniť filter. Pokiaľ si pripravíte nápoj s mliekom, Saeco Xelsis automaticky vyčistí systém na mlieko pomocou prúdu pary, takže zostane hygienicky čistý a pripravený na ďalší nápoj.

Cena: 1952,90 EUR
Možnosť zakúpenia: Alza.sk

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.