AceThinker Screen Grabber Pro je dostupný pre zariadenia so systémom Windows a Mac.

Spoločnosť AceThinker ponúka do konca roka svoj program Screen Grabber Pro úplne zadarmo. Stačí navštíviť webovú stránku acethinker.com/giveaway a zadať emailovú adresu. Následne vám o niekoľko hodín príde email s odkazom na stiahnutie softvéru a licenciou, ktorá má platnosť 1 rok. Na webovej stránke si takisto vyberiete, či chcete verziu pre systém Windows alebo Mac.

Ponuku sme využili aj my v redakcii. Na email sme čakali takmer 8 hodín, takže ak vám nepríde hneď, problém nie je u vás. Inštalácia programu je bezproblémová, pri prvom spustení stačí zadať licenčný kľúč z emailu. Z používateľského hľadiska je výhoda, že program je dostupný aj v českej lokalizácii. Jazyk si vyberiete počas inštalácie alebo po spustení programu v nastaveniach.

Program je intuitívny a svoj účel plní výborne

AceThinker Screen Grabber Pro je navrhnutý na jednoduché zaznamenávanie obrazovky v prostredí operačného systému. Môžete zaznamenávať aj aplikácie v oknách, avšak hry v režime celej obrazovky si takýmto spôsobom nenahráte – nevadí, pre tento účel má vlastné riešenie NVIDIA a je dostupné pre všetkých majiteľov grafických kariet GeForce.

Program umožňuje zaznamenávanie celej obrazovky alebo jej oblasti. Prípadne môžete zaznamenávať oblasť v okolí myši alebo iba zvuk. Nechýba podpora webovej kamery. Aplikácia takisto obsahuje zabudovaný editor videa, pri jeho prvom spustení sa stiahne potrebný plugin.

AceThinker Screen Grabber Pro je intuitívne navrhnutý program, ktorý odporúčame vyskúšať, ak napr. vytvárate video tutoriály alebo potrebujete zaznamenávať video z rozhrania vášho PC. Softvér môžete získať do konca roka zadarmo. K dispozícii je aj zľava na doživotnú licenciu.

Video, ktoré predstavuje základy používania aplikácie

Prečítajte si aj:

Recenzia AceThinker iPhone Screen Recorder: Výborný program, ak potrebujete zrkadliť a nahrávať obrazovku iOS zariadení

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit