Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Vianoce sa blížia neuveriteľnou rýchlosťou a čas na zaobstaranie darčekov sa rýchlo kráti. Kým kompletná rekonštrukcia kuchyne a osadenie novej parnej rúry či indukčného panelu sa už nestíha, stále je čas vášho partnera alebo partnerku potešiť kuchynským príslušenstvom, ktoré ich kulinárske umenie posunie na novú úroveň.

Tieto darčeky potešia najmä tých šťastlivcov, ktorí vo svojej kuchyni už používajú parnú rúru či indukčný panel Electrolux a poznajú výhody ich rýchleho a zdravého pečenia. Správne zvolené príslušenstvo pomáha ich možnosti využívať ešte viac naplno.

Vybavenie pre každú dobrotu

Veľkú rolu pri pečení v pare zohráva správny výber plechu. Electrolux ponúka viacero typov plechov, každý so svojou špecifickou funkciou. Plech AirFry s rovnomerne rozmiestnenými otvormi zabezpečuje plynulé prúdenie vzduchu a je ako stvorený na prípravu chrumkavý hranolčekov či delikátnej zeleniny. Perforovaný plech na jemné pečivo je zase špeciálne uspôsobený na pečenie koláčikov, drobných cukroviniek a knedlí, ku ktorým sa vďaka dierkam lepšie dostane para a dodá im chuť a správnu textúru.

Vychytávky z Talianska či Himalájí

Faktom je, že pizza z rúry nechutí tak, ako keď si ju vychutnávate pripravenú v pravej pizzerii. Riešenie je však jednoduché, je to Pizza kameň, ktorý poskytuje trvácnu platformu na pečenie a rovnomerné rozloženie tepla. Takže vaše prísady získajú tú pravú príchuť Talianska a vaše cesto bude ešte chrumkavejšie.

Univerzálnym darčekom do každej kuchyne je aj Soľná doska z ružového soľného kameňa z Himalájí. Dokáže odolávať vysokým aj nízkym teplotám a preto je vhodná na použitie na varnom paneli, v grile, v rúre či ako studený servírovací tanier. Či zavárate, varíte alebo prezentujete jedlo pri stole, soľný blok premení vaše jedlo na chutný zážitok.

Grilovačka kedykoľvek

Vášnivých kuchárov, ktorí si obľúbili indukčný panel Electrolux, určite poteší Plancha gril, ktorý v mihu sekundy premení obyčajný varný panel na gril. Aj uprostred zimy tak získate perfektnú chuť vonkajšieho grilu a budete si môcť pochutnať na šťavnatých steakoch, chutnej zelenine či čerstvých morských plodoch.

Toto vybavenie a ešte oveľa viac nájdete na www.electrolux.sk.

Značky: