Orange v rámci vianočnej ponuky predstavil aj to, ako môžete ľahko obdarovať svojich známych.

Ak si k hlasovému paušálu Go zoberiete niektoré z vybraných zariadení, druhé k nemu môžete získať len za 1 euro a to bez viazanosti. Ponuka platí do 31. januára 2021. Vianočná ponuka dvojičiek zahŕňa smartfóny značky Samsung. Ak si ako nový alebo existujúci zákazník paušálu Go kúpite v Orangei počas vianočného obdobia smartfón Samsung Galaxy A71 , môžete si následne kúpiť za 1 euro telefón Samsung Galaxy A21s.

Vianočné dvojičky aj od Huawei

Ďalšími dvojičkami zariadení sú smartfóny a smarthodinky od Huawei. Ak si s Go paušálom kúpite smartfón Huawei P30 Lite 256 GB, potom si za 1 euro budete môcť kúpiť inteligentné hodinky Huawei Fit.

Luxusné inteligentné hodinky Huawei Watch GT 2 Pro môžete kúpiť za 1 euro vtedy, ak si v sieti Orange kúpite novú vlajkovú loď Huawei Mate 40 Pro s HMS službami na palube. Pokiaľ si k hlasovému paušálu Go zoberiete notebook Huawei MateBook D15 s viazanosťou, dostanete ako bonus za 1 euro nový model Huawei P Smart 2021.

Inteligentný televízor za polovicu

V rámci zvýhodnenej vianočnej ponuky ešte existuje možnosť získať zľavu na Smart TV od Samsungu vo výške 50 %. Tá platí vtedy, ak si zakúpite v sieti Orange niektorý zo smartfónov z rodiny Samsung S20 (teda Galaxy S20, Galaxy S20 Plus, Galaxy S20 Ultra 5G ).

Navyše k štyrom modelom Smart TV Samsung (UE55TU7172UXXH, UE55TU8072UXXH, UE43TU8072UXXH, QE55Q75TATXXH) dostanete k službe Orange TV aj prémiový balík HBO na 3 mesiace bezplatne. Obsah filmotéky HBO GO tak môžete sledovať aj cez aplikáciu na smart TV, na tablete, smartfóne alebo notebooku.

S balíkom Love bonus až do výšky 100 €

Stratégiou súčasnosti je spájanie všetkých služieb do jedného balíka. Ak tak urobíte a vytvoríte si balík Love, počas Vianoc dostanete dodatočnú zľavu až do výšky 100 €. Tú si môžete uplatniť napr. na nákup ďalšieho vybraného zariadenia alebo na faktúru. Podmienkou na uplatnenie tejto zľavy je mať zriadený balík služieb Love.

Maximálnu zľavu do výšky 100 € dostanete vtedy, ak si k paušálu Go s mesačným poplatkom 10 € a viac aktivujete súčasne aj pevný internet aj TV od Orangeu. Ak si k paušálu aktivujete len pevný internet, ako bonus získavate zľavu na vybrané zariadenia či faktúru vo výške 50 €.

Na článku spolupracoval Roman Kadlec

Viac o vianočnej ponuke Orange

Orange vylepšuje paušály Go a rozdáva dáta: Nemusíte pohnúť ani prstom

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.