Problémy s vysokým krvným tlakom nemajú len seniori, ale čoraz častejšie aj ľudia v strednom veku. A práve pre fanúšikov najmodernejších technológií a noviniek v medicíne je určený prvý bezdrôtový monitor krvného tlaku EVOLV od japonskej značky OMRON.

Na rozdiel od minulosti tlakomer EVOLV neobsahuje žiadne zbytočné hadičky. Odmerať si krvný tlak teraz zvládne každý a pritom to bude meranie presné. Tlakomer s manžetou OMRON EVOLV vďaka svojej väčšej ploche pokryje celú pažu dookola a tým zachytí všetky pulzové vlny pri akomkoľvek otočení na ruke. Samotné meranie tlaku nie je nepríjemné a realizuje sa pri vzrastajúcom tlaku. Pomocou technológie IntelliSense zažijete komfortné natlakovanie, pričom sa minimalizuje tlak manžety pri meraní.

Zariadenie sa vyznačuje ľahkým ovládaním, stačí totiž len spustiť zapínacie tlačidlo. K dispozícii je aj prenos údajov do mobilnej aplikácie pomocou Bluetooth pripojenia. V aplikácii OMRON connect potom máte kompletný prehľad o krvnom tlaku a upozorní vás aj na vysoké hodnoty. Údaje o krvnom tlaku je možné poslať rodine alebo zdravotníkovi, tiež si môžete viesť podrobný denník zdravia či sledovať vplyv zdravého životného štýlu na zlepšujúce sa výsledky meraní tlaku. V dobe záruky máte možnosť dvakrát nechať prístroj skalibrovať.

Cena: 179 €

Zapožičal: www.celimed.sk

Značky: