Predobjednávky budú spustené hneď po jej predstavení.

Iba nedávno bol zverejnený nový dátum predstavenia vlajkovej série Galaxy S24, ktorej debut je naplánovaný na tretí januárový týždeň. Už niekoľko dní teda vieme, že predstavenie modelov Galaxy S24, Galaxy S24+ a Galaxy S24 Ultra bude 17. januára 2024 v San Franciscu v USA, kde sme sa už tento rok zúčastnili aj predstavenia série Galaxy S23. Zdá sa však, že spoločnosť dokončila všetko dôležité okolo príprav vlajkových telefónov série Galaxy S24 a už nejaký čas sa sústredí na ich uvedenia na trh. 

Hoci je známe, že predstavenie série Galaxy S24 bude 17. januára, tak veľmi dôležité sú aj informácie o spustení predobjednávok a samotného predaja. Portál AndroidAuthority informuje, že predobjednávky budú ihneď po predstavení, pričom sa očakáva, že predobjednávky budú spustené už 17. januára 2024.

Pokiaľ budete medzi prvými záujemcami o nové telefóny série Galaxy S24, tak svoje zariadenia pravdepodobne dostanete už medzi 26. – 30. januárom 2024. Následne by mal začať voľný predaj, ktorý je údajne naplánovaný na 30. januára 2024. Samsung sa pre skorší dátum uvedenia série Galaxy S24 údajne rozhodol preto, aby začiatkom roka dokázal oveľa lepšie podchytiť trh, keďže krátko po Vianociach bude patriť k prvým spoločnostiam, ktoré na trh uvedú svoje nové vlajkové modely.

Okrem toho netreba zabúdať ani na spoločnosti Xiaomi a OnePlus, ktoré začiatkom roka 2024 na globálny trh uvedú sériu Xiaomi 14 a model OnePlus 12.

Zdroj: AndroidAuthority

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.