Samsung viackrát naznačil, že s úspešnou líniou phabletov Galaxy Note napriek minuloročnej kauze s Note 7 neskončí. Dočkáme sa tento rok vlajkovej lode pod názvom Galaxy Note 8?

Pravdepodobne áno a ako to už býva zvykom, špecifikácie sa výrobcom utajujú len veľmi tažko. Často sa stáva, že vzhľad chystaného smartfónu spolu so všetkými dôležitými parametrami sú verejnosti známe ešte pred oficiálnym predstavením novinky. Výnimkou nie je ani Galaxy Note 8. Špekulácie hovoria, že bude vybavený 4K Super AMOLED displejom (3840 × 2160 pixelov) s uhlopriečkou o veľkosti 6,4″ a pomerom strán 18,5:9. Špičkový phablet má priniesť až 6 GB pamäte RAM či 256 GB interného úložiska. Chýbať, samozrejme, nebude S-Pen, USB-C konektor a virtuálny Bixby asistent.

Na základe množstva uniknutých informácií sa rozhodol dizajnér Ivo Marič predstaviť čo najvernejšiu podobu chystanej novinky od juhokórejcov. Jeho vizualizáciu si môžete pozrieť v krátkom videu nižšie. Čo naň poviete? Zvažovali by ste jeho kúpu, ak by vyzeral podobne? Alebo by ste dali skôr prednosť len prednedávnom predstavenému modelu Galaxy S8?

Zdroj: SamMobile

 

Značky: