Máme očakávať revolúciu vo fotení?

Skôr to vyzerá na pridanie čiastkových funkcií, ktoré budú prínosom. No, a ktoré potom čím skôr implementujú ostatní výrobcovia do svojich fotoaparátov na platforme Android. Na serveri XDA Developers sa objavila aplikácia Google Camera APK vo verzii 7.0. Prezrádza viac o tom, ako bude vyzerať aplikácia na fotenie v nových Pixeloch.

Jednou z hlavných noviniek sú tipy na fotografovanie podľa zvolených režimov fotenia (tipy sa budú dať vypnúť). Na druhú stranu Google ale odstráni viac režimov rozlíšenia. Na výber teda bude plné rozlíšenie a tzv. Medium resolution. V ňom získate 4,1 Mpx fotografiu v pomere strán 16:9. Ďalšou funkciou bude uloženie selfie náhľadu alebo HDR+ Control na manuálne úpravy tejto funkcie.

Najviac očakávanou novinkou má byť vylepšenie režimu Night Sight. Má byť rýchlejší ako doteraz. Milovníci nočných fotiek zvýšenú rýchlosť spracovania ocenia.

Bežne trvá do 5 sekúnd, kým na niektorých smartfónoch spravíte nočné fotky. Motorola one vision ich spraví za 2,5 sekundy. Hovorí sa dokonca o možnosti fotenia nočnej oblohy. Uvidíme, ako budú nové Pixely fotiť.

Zdroj: Android Central

Prečítajte si aj:

Google Pixel 4 má byť schopný kvalitne zachytiť aj nočnú oblohu

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.