Creative pripravil na jesenný trh nové modely svojich obľúbených slúchadiel a reproduktorov.

Sound Blaster X séria bola uvedená už na nemeckom GamesCom. Inovoval už zabehnuté série a značky, ktoré poznáte, pridal k nim aj ďalšie modely. Hlavnou značkou je Sound Blaster X, ktorá je reprezentovaná ako Pro Gamingová séria. Do nej spadajú tri hlavné modely označené ako SBX H7 / H5 / H3. Slúchadlá sa od seba líšia veľkosťou, vyhotovením a technologickým základom. Najpokročilejší model H7 má spojovací oblúk z oceli a je extrémne pružný.

CreativeTlacoivkaBA-2

Môžete ho akokoľvek ohýbať a nezlomíte ho. Tento model sme vyskúšali pred pár dňami na berlínskej výstave IFA 2015. Ide o ultra pohodlný model, aj napriek svojej veľkosti ho na hlave takmer necítite. Creative sa tak radí svojím modelom k mála modelom na celkovom trhu s neuveriteľne pohodlnými slúchadlami.

CreativeTlacoivkaBA-9

Ďalšími novinkami sú vylepšený zosilňovač a zvuková karta v jednom s názvom SBX G5 a nechýba ani model slúchadiel do uší označený ako P5.

CreativeTlacoivkaBA-13

Aktuálnou novinkou na trhu je multimediálny reproduktor SB Roar 2. Je to skutočný multimediálny reproduktor, ktorý má okrem všetkých bežných funkcií aj slot na microSD kartu a tak je úplne nezávislý od akéhokoľvek zariadenia. Tento model práve testujeme a jeho recenziu už čoskoro nájdete na našom webe.

CreativeTlacoivkaBA-23

Veľké nádeje vkladáme aj do miniatúrneho reproduktora Woof 3. Je to už tretí reproduktor z tejto série a na prvé počutie hrá veľmi dobre. Na rozdiel od konkurencie má vlastný slot na pamäťovú kartu a tak je opäť nezávislý od pripojených zariadení.

Product_CreativeWoof 3_Group_nowat

Značky:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.