Zároveň zodpovedá jednu veľmi častú otázku.

YouTuber JerryRigEverything je známy tým, že vo svojich videách zisťuje, aká je odolnosť dnešných smartfónov. V jeho novom videu sa však rozhodol rozpitvať vlajkovú loď Huawei P30 Pro do najmenších detailov.

Video má 8 minút a pokiaľ vás aspoň trochu zaujímajú smartfóny, určite si ho pozrite. Uvidíte totiž, ako to vyzerá vo vnútri jedného z technologicky najpokročilejších smartfónov tohto roka.

Jerry vo videu rozobral P30 Pro do najmenších detailov. Môžete tak vidieť, ako vyzerá snímač odtlačkov prstov v displeji a ako funguje – v podstate ide o kameru, ktorá osvetlí odtlačok prsta a porovná ho s dátami, ktoré má uložené.

Vo videu je takisto detailne zobrazený teleobjektív s 5× optickým zoomom, ktorý sa nazýva periskop. Pôvod tohto názvu pochopíte, keď si pozriete video. A takisto zistíte, že zaberá takmer 30 až 40% priestoru, ktorý je vyhradený pre fotoaparáty. To je tiež jeden z dôvodov, prečo má P30 Pro tak veľký displej.

Jerry vo videu tiež prezradil, čo sa stane, keď omylom strčíte spinku do dierky pre mikrofón a nie do dierky pre šachtu na SIM karty. Množstvo používateľov sa totiž obáva, že môžu takýmto spôsobom poškodiť odolnosť voči vode telefónu alebo samotný mikrofón:

Zdroj: YouTube

Prečítajte si aj:

Recenzia Huawei P30 Pro: To si fotil fotoaparátom? (redakčné VIDEO)

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit