Prečítajte si tie najzaujímavejšie témy.

TOUCHIT VÝBER prináša najzaujímavejšie články, ktoré nájdete na jednom mieste. Pokiaľ vám nejaká dôležitá téma počas ostatných dní unikla, určite ju nájdete v našom redakčnom výbere. Rozhodne najväčšou udalosťou týždňa bolo predstavenie nových iPhonov série 15.

1. Gmail získava novú užitočnú funkciu, oceníte ju aj vy

Služba Gmail je medzi používateľmi jedným z najvyužívanejších e-mailových klientov. Dôvodom je aj to, že e-mailová schránka sa spája s Google kontom, ktoré je základným kontom v Android smartfónoch. E-mailová služba od Googlu je navyše skvele spracovaná a ponúka množstvo funkcií, v ktorých ste sa ako používatelia pravdepodobne našli aj vy.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

2. Apple predstavil iPhone 15 a nové Apple Watch. Takéto sú európske ceny

Pozrite si sumár všetkého dôležitého z Apple konferencie v štýle minúta po minúte.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

3. JBL akcia: Zľavy na reproduktory a slúchadlá

Značka JBL prináša špeciálne zľavy na vybrané reproduktory z kategórie prenosných aj domáceho kina. V ponuke nechýbajú slúchadlá na hlavu, ale aj úplne bezdrôtové. Práve tie sú dnes mimoriadne obľúbené.

Najlepšie zvukové technológie môžete mať za ešte nižšiu cenu. Všetky modely z tejto akciovej ponuky nájdete v samostatnej kategórii Back To School. Vyberať môžete z viac ako 10 produktov v rôznych farebných vyhotoveniach. Akcia je platná do 20. 9. 2023.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

4. Toto sú kľúčové funkcie rozhrania One UI 6.0

Prístup k často používaným funkciám bude dostupnejší a rýchlejší. Používateľské rozhranie One UI 5 predstavuje pre spoločnosť Samsung jednu z najlepších nadstavieb, akú kedy vydala. V tomto trende bude Samsung pokračovať, pričom už teraz sa zdá, že verzia One UI 6 bude ešte lepšia a prepracovanejšia.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

5. Philips porovnáva svoje televízory s konkurenciou. A verí si

Na novinárskom stretnutí v Barcelone nám spoločnosť TP Vision, ktorá stojí za televízormi so značkou Philips ukázala, v čom sú ich televízory lepšie .

Prezentáciu viedol Danny Tack, riaditeľ pre stratégiu produktov a plánovanie a videli sme tu porovnanie najnovšieho televízora OLED+908 s najbližšou konkurenciou. Konkurenciu tvorili modely OLED od firmy LG a tiež Samsung, osobne nám chýbal ešte model od Panasonicu MZ 2000, ktorý sa však pravdepodobne ešte nedá reálne kúpiť. Konkrétne modely pri tomto porovnávaní neboli ohlásené, ale v prípade Samsungu je to zatiaľ jediný OLED model, a to je S95C. Predpokladáme, že na strane LG to bol model G3.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

Prečítajte si aj: