Prečítajte si tie najzaujímavejšie témy.

TOUCHIT VÝBER prináša najzaujímavejšie články, ktoré nájdete na jednom mieste. Pokiaľ vám nejaká dôležitá téma počas ostatných dní unikla, určite ju nájdete v našom redakčnom výbere.

1. Máte smartfón od Xiaomi? Táto aplikácia vás bude informovať o budúcich aktualizáciách

Xiaomi smartfóny okrem aktualizácií Androidu evidujú aj aktualizácie nadstavby MIUI. Ako Android, tak aj MIUI pritom prináša nové funkcie a možnosti, ktoré s vaším smartfónom máte. Ako si však môžete skontrolovať kompatibilitu vášho telefónu s ďalšími verziami systému, prípadne overiť aktuálnosť vašej verzie? Slúži na to jedna skvelá aplikácia.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

2. Windows 12: Bude verzia s predplatným úspešná?

O tom, že bude Windows distribuovaný aj vo forme predplatného, sa hovorí už dlhšie. Koniec koncov je tu cloudové riešenie, zatiaľ pre korporátnu sféru, ktoré je na báze platených služieb. Nekupuje sa teda licencia samostatne alebo s počítačom, ale platí sa za jej využívanie.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

3. 5 najlepších zlepšení smartfónov Xiaomi 13T (Pro)

Xiaomi predstavilo jesenné smartfóny série Xiaomi 13T. Telefóny s prívlastkom T vždy zaujali pomerom cena/výbava a tohtoročné novinky nie sú výnimkou. Zároveň však prinášajú viacero dôležitých zlepšení a práve tie si zosumarizujeme v aktuálnom článku.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

4. Nokia XR21 v prísne limitovanej edícii odštartovala novú éru značky

Väčšina moderných smartfónov sa vyrába v Číne, avšak snahy niektorých spoločností smerujú k otvoreniu výroby aj v iných regiónoch. Jednou z týchto spoločností je aj HMD Global, ktorá v Kórei a Číne už niekoľko rokov vyrába smartfóny Nokia

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

5. Sony HT-S2000: priestorový zvuk pre váš televízor (RECENZIA)

Ľudia už prišli na to, že k dobrému obrazu patrí aj dobrý zvuk. Platí to hlavne pre kvalitné filmy. Bežne sú dnešné televízory sú pomerne tenké a zmestiť sem kvalitné reproduktory je takmer nemožné. Úplne niečo iné sú soundbary, kde je miesta dosť a sú to zariadenia, ktoré sú na kvalitný zvuk primárne určené.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

Prečítajte si aj: