Prečítajte si tie najzaujímavejšie témy uplynulého týždňa.

TOUCHIT VÝBER prináša najzaujímavejšie články, ktoré nájdete na jednom mieste. Pokiaľ vám nejaká dôležitá téma počas ostatných dní unikla, určite ju nájdete v našom redakčnom výbere.

1. Toto všetko sa hovorí o budúcom Samsungu Galaxy S24

Do predstavenia je ešte ďaleko, ale rôzne informácie sa už šíria. Séria Samsung Galaxy S24 bude bezpochyby patriť medzi najočakávanejšie telefóny budúceho roka. Hoci do jej predstavenia chýba ešte asi trištvrte roka, rôzne zákulisné informácie o tomto modelovom rade sa už objavujú. Všetky zhrnul portál AndroidAuthority.com a my sme ich pár postrehmi doplnili.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

2. Podvodníci oklamali už aj modré značky v Gmaili

Tie informujú o tom, že odosielateľom mailu je skutočne ten, za koho sa vydáva. Ide teda o proces legitímneho overovania, na základe ktorého odosielateľ získava certifikát. To znamená, že podvodníci v tejto veci doteraz ťahali za kratší koniec. Keďže aj oni neustále prichádzajú s novými nástrojmi a technikami, zdá sa, že sa im opäť podarilo oklamať verifikačný proces Gmailu.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

3. Podvodníci volajú zo slovenských čísiel. Známy podvod je späť

ESET varuje pred falošnými telefonátmi zameraných na slovenských používateľov. Podvodníci využívajú vďaka metóde caller ID spoofing zobrazenie slovenských čísiel. Ako je možné, že sa dovolali priamo vám a ešte aj pod číslom, ktoré máte uložené v kontaktoch? Je to náhoda a čísla sú „hádané“ – generované počítačom. O podobnom prípade informoval na svojej facebookovej stránke aj etický hacker Pavol Ľupták.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

4. Garmin predstavil hodinky Fenix 7 Pro a Epix Pro (Gen 2): Tieto zlepšenia prinášajú

Garmin oficiálne predstavil hodinky Fenix 7 Pro a Epix Pro (Gen 2). Nejde o novú generáciu, avšak aj napriek tomu prinášajú Pro modely hodiniek Fenix 7 a Epix (Gen 2), ktorých štandardné verzie prišli na trh začiatkom roka 2022, niekoľko zlepšení.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

5. Motorola predstavuje unikátnu skladačku: Razr 40 Ultra

Telefón Motorola Razr je v podstate taký spojovací most medzi módou a technológiou. Aktuálne prichádza Motorola s novou generáciou modelu razr a opäť tak dokazuje, že dokáže urobiť telefón, aký nemá páru.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

Prečítajte si aj: