Prečítajte si tie najzaujímavejšie témy uplynulého týždňa.

TOUCHIT VÝBER prináša najzaujímavejšie články, ktoré nájdete na jednom mieste. Pokiaľ vám nejaká dôležitá téma počas ostatných dní unikla, určite ju nájdete v našom redakčnom výbere.

1. Aplikácia Vanced má pokračovanie, ReVanced stále umožňuje sledovať YouTube na Androide bez reklám

Ak chcete sledovať YouTube na mobile bez reklám, stále sú možnosti. Aplikácia Vanced si získala medzi používateľmi obľubu z dvoch dôvodov. Prvým je možnosť blokovania reklám a druhým jej vzhľad – šlo totiž doslova o upravený klon riadnej aplikácie YouTube pre Android s pridaným blokátorom reklám.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

2. Špičková elektrická kolobežka Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra je v predaji na Slovensku

Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra je prvá kolobežka od Xiaomi so systémom dvojitého odpruženia. Ten účinne znižuje vibrácie a otrasy pri jazde a zlepšuje zážitok z jazdy. Kolobežka disponuje aj zvýšenou výškou podvozku a väčšími 10-palcovými pneumatikami DuraGel s tesniacim gélom, ktorý dokáže automaticky rýchlo opraviť poškodenú časť pneumatiky. Znižuje sa tým riziko defektu a zvyšuje sa odolnosť pneumatiky.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

3. Samsung Galaxy S23 dostáva obrovskú aktualizáciu fotoaparátov

Používatelia vlajkových telefónov série Galaxy S23 si určite všimli, že pravidelná mesačná aktualizácia pre ich telefóny v júni akosi mešká. Má to však svoj dôvod. Samsung totiž pripravil a vydal obrovskú aktualizáciu, ktorá okrem bezpečnostnej záplaty, a ďalších opráv, obsahuje aj očakávané zmeny, ktoré sa opäť týkajú fotoaparátov.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

4. Intel zmení názvy procesorov už tento rok

O tejto novinke sme informovali už na začiatku mája, vtedy išlo skôr o náznak a nedalo sa s určitosťou tvrdiť, že sa tak stane. Teraz je informácia o príchode názvov „Ultra“ potvrdená aj vďaka úniku z prezentačných materiálov. Prišiel s nimi server VideoCardz. Podľa Intelu budú nasledujúce procesory Core 3, 5, 7 a 9 dostupné na trhu vo verzii Mainstream a Premium. Práve druhá menovaná séria dostane prívlastok Ultra.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

5. Tipy na pohodlné navigovanie

Pred cestou je vhodné aktualizovať si aplikáciu a mapy. Len takto môžete využiť hlavnú prednosť navigácie Sygic, teda offline mapy. Tie sú k dispozícii kdekoľvek, aj bez internetového pripojenia. Aj keď používate aplikáciu zadarmo, dostanete mapový update z mája. Ďalší mapový update sa uskutoční v septembri. Ak máte platenú prémiovú licenciu, máte výhodu v aktualizácii máp každý mesiac. Mapy s 3D budovami a vyladeným dizajnom a kontrastnou farebnosťou sú už neodmysliteľnou súčasťou.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

Prečítajte si aj: