Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť TP-Link, popredný svetový dodávateľ sieťových produktov, predstavuje na trhu svoj prvý gamingový trojpásmový gigabitový router TP Link Archer AX11000, ktorý podporuje najnovší štandard Wi-Fi 6 (802.11ax) a navyše disponuje samostatným frekvenčným pásmom pre on-line hry.

Extra rýchly bezdrôt  pre extrémnych hráčov

TP-Link Archer AX11000 sa od ostatných riešení výrobcu aj konkurencie odlišuje nielen dizajnom, ale aj trojpásmovým prevedením s oddeleným frekvenčným pásmom 5 GHz pre hranie, a to s rýchlosťou 4 804 Mb/s. 5GHz pásmo pre ostatné aktivity ponúka ďalšiu zhodnú rýchlosť, bežné kancelárske činnosti potom zvládne obstarať pásmo 2,4 GHz s rýchlosťou do 1 148 Mb/s.

Hráči iste ocenia tiež špeciálne funkcie, ktoré pre nich router ponúka, vrátane funkcie Herný akcelerátor, ktorá zvládne detekovať a optimalizovať herné streamy pre bezchybný zážitok z hry, alebo riešenie Herný ochranca, ktoré ochráni vaše účty a dokumenty prostredníctvom bezpečnostného systému HomeCare ™ od Trend Micro ™. V osobitnom užívateľskom rozhraní si potom môžete jednoducho skontrolovať komplexné herné štatistiky vrátane odozvy (latencie) v reálnom čase, doby trvania hry či priradenie sieťových zdrojov.

Ultra úroveň konektivity aj po drôte

Rozšírené možnosti konektivity pre rôzne scenáre použitia zahŕňajú napríklad 2,5GB/s WAN port, hneď osem gigabitových portov typu LAN alebo dvojicu konektorov USB 3.0 typu A aj typu C. Spoľahlivejšie bezdrôtové pokrytie zaisťuje osem vysoko výkonných externých antén v netradičnom dizajne.

Vysoko výkonné riešenie

Prípadnú odozvu pomáhajú redukovať integrovaný štvorjadrový procesor taktovaný na 1,8 GHz v spolupráci s trojicou koprocesorov. Vysokú efektivitu pripojenia potom zaisťuje tiež modulácia OFDM.

Jednoduché nastavenie bez káblov

Nastavenie herného routera TP-Link Archer AX11000 prebieha ľahko a rýchlo. Rádovo v minútach si zvládnete prispôsobiť celú sieť aj jej vlastnosti prostredníctvom mobilnej aplikácie Tether, nainštalovanej na smartphone prepojenom s routerom pomocou technológie Bluetooth.

Kľúčové vlastnosti Archer AX11000:

  • Wi-Fi 6 (802.11ax) – 4 804 Mb/s v pásme 5 GHz (dedikované herné pásmo), 4 804 Mb/s v pásme 5 GHz (všeobecné) a 1 148 Mb/s v pásme 2,4 GHz
  • Technológia OFDMA – znižuje latenciu a umožňuje simultánne pripojenie viacerých koncových zariadení súčasne
  • Zvýšené pokrytie Wi-Fi –predovšetkým vďaka ôsmim vysoko výkonným externým anténam
  • Záruka bezpečnosti – vďaka spolupráci s riešením HomeCare™ od Trend Micro™ sa nemusíte obávať o vaše dokumenty ani herné účty
  • Herné funkcie – špeciálne herné funkcie vám v kombinácii s nevšedným, a hlavne prehľadným užívateľským rozhraním poskytnú všetok komfort pri on-line hraní

Značky: