Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť TP-Link, líder v oblasti sieťových technológií, uvádza na trh svoj najnovší router Archer BE230, ktorý prináša revolučnú technológiu Wi-Fi 7 pre široké spektrum užívateľov. Nový model sľubuje nielen výrazné zvýšenie rýchlosti a stability pripojenia, ale aj množstvo ďalších vylepšení, ktoré uspokoja ako bežných užívateľov, tak náročných technologických nadšencov.

Hravo zvládne náročné aplikácie aj videá vo vysokom rozlíšení na všetkých pripojených zariadeniach

Dvojpásmový router Archer BE230 je vybavený najnovšou technológiou Wi-Fi 7, vďaka ktorej poskytuje vysokú rýchlosť bezdrôtového prenosu až 3,6 Gb/s. Každé pripojené zariadenie tak môže využiť optimálne pásmo na svoje potreby. Nová technológia nielenže zvyšuje rýchlosť pripojenia, ale taktiež znižuje latenciu, čo je kľúčové pre aplikácie náročné na šírku pásma, ako sú online hry, streamovanie videa vo vysokom rozlíšení alebo videokonferencie.

Archer BE230 taktiež prináša vylepšenú kapacitu pripojenia vďaka technológii Multi-Link Operation (MLO), ktorá umožňuje pripojiť viac zariadení súčasne bez straty kvality signálu. Toto je zásadné v čase, keď počet pripojených zariadení v domácnostiach neustále rastie. S MLO sa používatelia nemusia obávať preťaženia siete ani pri intenzívnom používaní viacerých zariadení súčasne.

Nový model tiež podporuje technológiu EasyMesh umožňujúcu ľahké rozšírenie pokrytia siete pomocou ďalších kompatibilných jednotiek. Táto flexibilita zaisťuje, že používatelia môžu bez námahy rozšíriť svoju sieť podľa svojich potrieb a zaistiť silné a stabilné pripojenie v celej domácnosti.

Navrhnutý pre maximálny výkon

Dizajn routera Archer BE230 je navrhnutý s ohľadom na moderné domácnosti. Elegantné a kompaktné prevedenie umožňuje ľahké umiestnenie v akomkoľvek interiéri. Štvorica externých antén a sofistikovaný systém ventilácie zaisťujú stabilný a spoľahlivý výkon pri maximálnom zaťažení. Router je na zadnej strane vybavený niekoľkými portami, ktoré poskytujú široké možnosti pripojenia a zvýšenú flexibilitu pre užívateľov.

Jednoduchá správa a vysoké zabezpečenie ako samozrejmosť

Správa routera Archer BE230 je veľmi intuitívna vďaka aplikácii TP-Link Tether, ktorá umožňuje používateľom ľahko konfigurovať a spravovať svoju sieť z akéhokoľvek mobilného zariadenia. Aplikácia poskytuje prístup ku všetkým funkciám routera, vrátane rodičovskej kontroly, správy pripojených zariadení a optimalizácia siete.

Archer BE230 je vybavený pokročilými bezpečnostnými funkciami, ktoré chránia užívateľov pred kybernetickými hrozbami. Technológia WPA3 poskytuje zvýšenú úroveň šifrovania dát a zabezpečenia siete, čím zaisťuje, že sú osobné údaje a citlivé dáta v bezpečí. Okrem toho router obsahuje funkcie pre detekciu a prevenciu útokov, ktoré minimalizujú riziko neoprávneného prístupu. Náročnejší používatelia potom ocenia možnosť prístupu k vzdialeným serverom VPN bez toho, aby bolo nutné inštalovať softvér VPN na každé zariadenie.

TP-Link Archer BE230 predstavuje špičkový router, ktorý prináša najmodernejšiu technológiu Wi-Fi 7 do domácností a kancelárií. Jeho vysoký výkon, vynikajúce bezpečnostné funkcie a jednoduchá správa z neho robí ideálnu voľbu pre každého, kto hľadá spoľahlivé a rýchle internetové pripojenie.

Kľúčové vlastnosti routeru TP-Link BE230:

  • Dvojpásmová Wi-Fi 7 s rýchlosťou až 3600 Mb/s (2,4 a 5 GHz)
  • 2× 2,5G porty: 1× 2,5Gb/s port WAN, 1× 2,5Gb/s port LAN a 3× 1Gb/s port LAN
  • USB 3.0 port
  • Podpora technológie MU-MIMO
  • Podpora EasyMesh
  • 4 externé antény
  • Vysoký stupeň zabezpečenia
  • Správa a ovládanie pomocou aplikácie Tether

Bližšie informácie o produktoch nájdete tu:
https://www.tp-link.com/cz/home-networking/wifi-router/archer-be230/  

Značky: