Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť TP-Link, popredný svetový dodávateľ sieťových produktov, predstavuje na trhu nový Wi-Fi  Mesh systém AX3000 Deco X50 na pokrytie celej domácnosti, ktorý patrí k tým výkonnejším z mesh systémov značky TP‑Link, a to okrem iného aj vďaka podpore štandardu Wi-Fi 6(802.11ax).

Dvojpásmová sieť s nadštandardnou rýchlosťou

Pokročilý systém vybaví vašu domácnosť dvojpásmovou sieťou, ktorá navýši celkovú rýchlosť pripojenia na veľmi slušných 3 000 Mbit/s. A to v štyroch súbežných dátových tokoch, ktoré zaisťujú nižšiu latenciu a používateľom umožňujú dosahovanie maximálnej rýchlosti až 3 000 Mbit/s. Rýchlosť vo frekvenčnom pásme 2,4 GHz činí 574 Mbit/s, v 5GHz pásme 2 402 Mbit/s. Rýchlosť je vhodná pre aplikácie s veľkou dátovou spotrebou, napríklad streamovanie videa v 8K rozlíšení alebo hranie hier v cloude.

Vybrať si môžete z balenia jedného, ​​dvoch alebo troch prístupových bodov, pričom posledný variant je vhodný pre priestory až do 600 metrov štvorcových, prípadne pre stavby so štyrmi až šiestimi miestnosťami. A keby vám to predsa len náhodou nestačilo, môžete bez problémov dokúpiť ďalšie jednotky Deco.

Inteligentná analýza sieťového prostredia

Mesh systém TP-Link Deco X50 disponuje umelou inteligenciou, ktorá zaisťuje inteligentnú analýzu sieťového prostredia pre ideálne pokrytie Wi-Fi. To tak bude priamo prispôsobené konkrétnym potrebám vašej domácnosti. Pokrytie sa vďaka tomu dostane do každého kúta, respektíve presne tam, kde ho potrebujete.

Pripojte až 150 zariadení

K sieti môžete prostredníctvom Mesh systému Deco X50 pripojiť až 150 koncových zariadení bez kompromisov v rýchlosti, a to hlavne vďaka využitiu technológií ako OFDMA a MU-MIMO. Týmto spôsobom je zaistená vyššia kapacita a efektivita na miestach s vysokou hustotou užívateľov. Každý z nich môže plnohodnotne streamovať a hrať on-line hry bez toho, aby zažíval výpadky. Už samotný štandard Wi-Fi 6 prináša čistejší a silnejší signál.

Silné zabezpečenie

Už štandardom je pri TP-Linku  silná úroveň zabezpečenia prostredníctvom technológie TP Link HomeShield, ktorá prináša vyspelé funkcie pre ochranu siete a zariadení IoT. K tým patrí ochrana siete, robustná rodičovská kontrola, technológia QoS (Quality of Service) aj ucelené prehľady.

V neposlednom rade si potom všetky potrebné funkcie a vlastnosti siete nastavíte v prehľadnej a intuitívnej mobilnej aplikácii Deco v češtine aj slovenčine, ktorá vás nastavením prevedie krok za krokom.

A za zmienku určite stojí aj jednoduchý a minimalistický biely dizajn oválnej jednotky Deco X50, ktorá tak dokonale zapadne do prakticky akéhokoľvek dizajnového štýlu, do ktorého môže byť ladená vaša domácnosť.

Kľúčové vlastnosti Deco X50:

  • AX3000 dvojpásmová Wi-Fi sieť – superrýchla Wi-Fi 6 s rýchlosťou až 3,0 Gbit/s
  • 4 streamy, nižšia latencia – 2×2/HE160 2 402 Mbit/s + 2×2 574 Mbit/s
  • Gigabitová rýchlosť káblového pripojenia – 3 gigabitové porty poskytujú dostatočné možnosti pripojenia.
  • Bezproblémové pokrytie  silnejším signálom – ničím nerušené Mesh Wi-Fi pokrytie  plochy až 600 m2 (3 jednotky).
  • Systém Mesh s umelou inteligenciou – inteligentná analýza sieťového prostredia  zaistí ideálne pokrytie Wi-Fi šité na mieru vašej domácnosti.
  • TP-Link HomeShield – poskytuje komplexné  zabezpečenie siete, robustný systém rodičovskej kontroly a ochranu zariadenia IoT v reálnom čase.
  • Nastavenie jednoduché ako nikdy predtým – aplikácia Deco vás prevedie nastavením krok za krokom.

Viac informácií o produkte nájdete tu:

https://www.tp-link.com/cz/home-networking/deco/deco-x50/v1%20(3-pack)/

Značky: