Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť TP-Link, popredný svetový dodávateľ sieťových produktov, predstavuje na trhu nový Wi-Fi Mesh systém AX6600 Deco X90 pre pokrytie celej domácnosti, ktorý je doposiaľ najvýkonnejším mesh systémom TP‑Link s podporou Wi-Fi 6 (802.11ax), a je dostupný vo verzii s jednou, tak aj dvoma jednotkami.

Trojpásmová sieť s nadštandardnou rýchlosťou

Pokročilý systém prinesie do vašej domácnosti trojpásmovú sieť, ktorá zvyšuje celkovú rýchlosť pripojenia na neuveriteľných 6 600 Mbit/s. A to v ôsmich súbežných dátových tokoch, pričom rýchlosť vo frekvenčnom pásme 2,4 GHz činí 574 Mbit/s, v prvom pásme 5 GHz 1201 Mbit/s a ​​v druhom pásme 5 GHz dokonca až 4 804 Mbit/s. Rýchlosť je vhodná pre aplikácie s veľkou dátovou spotrebou, napríklad lokálne streamovanie videa v 8K rozlíšení, práca s grafikou a editácia videí, alebo s potrebou okamžitej odozvy, ako sú online FPS strieľačky alebo stratégie. Aby všetko fungovalo aj po drôte, prichádza s ethernetovým portom pre 2,5 Gb/s.

Inteligentná analýza sieťového prostredia

Mesh systém TP-Link Deco X90 disponuje umelou inteligenciou, ktorá zaisťuje inteligentnú analýzu sieťového prostredia pre ideálne pokrytie Wi-Fi. To tak bude priamo prispôsobené konkrétnym potrebám vašej domácnosti. S tým súvisia aj inteligentné antény, ktoré dokážu predĺžiť a zlepšiť pokrytie vďaka využívaniu algoritmov pre automatickú detekciu ďalších jednotiek radu Deco a vzájomné zosilnenie signálu. Pokrytie sa vďaka tomu dostane do každého kúta vašej domácnosti.

Pripojte až 200 zariadení

K sieti môžete prostredníctvom Mesh systému Deco X90 pripojiť až 200 koncových zariadení bez kompromisov v rýchlosti, a to hlavne vďaka využitiu technológií ako OFDM a MU-MIMO. Týmto spôsobom je zaistená vyššia kapacita a efektivita na miestach s vysokou hustotou užívateľov. Každý z nich môže plnohodnotne streamovať a hrať on line hry, bez toho aby zažíval výpadky alebo meškanie, čomu pomáha už samotná špecifikácia Wi-Fi 6.

Silné zabezpečenie

Už štandardom je u TP-Linku silná úroveň zabezpečenia a vybavuje svoje produkty funkciami Home Care. Deco X90 však dostalo do vienka ešte vyšší, prémiový variant, TP Link HomeShield, ktorý prináša vyspelé funkcie pre ochranu siete a zariadenia IoT. K tým patrí ochrana siete, robustná rodičovská kontrola, technológia QoS (Quality of Service) aj ucelené prehľady.

V neposlednom rade si potom všetky potrebné funkcie a vlastnosti siete nastavíte v prehľadnej a intuitívnej mobilnej aplikácii Deco, ktorá vás v češtine aj slovenčine prevedie nastavením krok za krokom.

Kľúčové vlastnosti Deco X90:

  • Trojpásmová sieť Wi-Fi routera AX6600 – zvyšuje celkovú rýchlosť až na neuveriteľných 6 600 Mbit/s
  • Systém Mesh s umelou inteligenciou – inteligentná analýza sieťového prostredia zaistí ideálne pokrytie Wi-Fi šité na mieru vašej domácnosti
  • Inteligentné antény – silnejší signál zvýši mieru pokrytia a zlepší bezdrôtovú konektivitu
  • Pripojenie viacerých zariadení – pripojte až 200 zariadení, ale nie za cenu zníženia výkonu
  • Bezproblémové pokrytie silnejším signálom – zaistite si celoplošné pokrytie domácnosti čistejším a silnejším signálom zo siete Wi-Fi 6
  • TP-Link HomeShield – chráni vašu domácu sieť vďaka vyspelým funkciám na ochranu siete a zariadení IoT
  • Nastavenie jednoduché ako nikdy predtým – aplikácia Deco vás prevedie nastavením krok za krokom

Viac informácií o produkte

Značky: