Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť TP-Link, popredný svetový dodávateľ sieťových produktov, predstavuje na trhu nový hardvérový kontrolór OC300, ktorý zvládne centralizovanú správu až 500 prístupových bodov (AP) série Omada, switchov série JetStream alebo routerov série SafeStream.

Hybridný cloud a žiadne servery

Kontrolór TP-Link OC300 umožňuje správu sieťových zariadení cez cloudový prístup, čo znamená maximálne pohodlie, a navyše nie sú potrebné vlastné (on-premise) servery. Zariadenie totiž sprostredkováva možnosť vzdialenej kontroly celej siete, nech už ste kdekoľvek, a to vďaka technológii hybridného cloudu. Okrem toho dostanete pre všetky uvedené zariadenia jedno jediné rozhranie, s ktorým sa pracuje jednoducho a intuitívne. A čo je najlepšie – pridruženú cloudovú službu získate úplne zadarmo, bez mesačných poplatkov.

Centralizovaná správa sieťových zariadení

Hardwarový kontrolór je určený pre platformu Omada SDN (Software Defined Networking) a ponúka stopercentne centralizovanú správu prístupových bodov, switchov (prepínačov) a sieťových brán (gateway). A to až pre 500 zariadení a 15 tisíc klientov.

Špičkový dizajn

Základná doska TP-Link OC300 bola navrhnutá tak, aby sa jeho výrobca mohol právom chváliť hardvérovým dizajnom, ktorý je vo svojom odbore špičkou. Vďaka najnovšiemu čipsetu zvládne novinka podporu aj masívnej podnikovej siete. Na prednej strane nájdete aj dvojicu gigabitových ethernetových portov alebo port USB 3.0 pre automatickú zálohu.

Jednoduché a inteligentné monitorovanie siete

Ďalším dôležitým prvkom je pridružená aplikácia Omada, prostredníctvom ktorej môžete ľahko monitorovať stav siete v reálnom čase a skontrolovať si rozdelenie (distribúciu) prevádzky či komplexné grafické znázornenie sieťovej topológie. Jednoduchá správa siete je zaistená okrem iného dávkovou (hromadnou) správou, multi-site manažmentom a vzdialenými aktualizáciami firmvéru. Údržbu siete si navyše môžete nastaviť vopred a ďalej už nie sú vyžadované žiadne manuálne úlohy.

Kľúčové vlastnosti OC300:

  • Centralizovaná správa až 500 prístupových bodov Omada, switchov JetStream a routerov SafeStream.
  • Cloudový prístup pre správu odkiaľkoľvek a kedykoľvek.
  • Monitorujte a spravujte zariadenie lokálne s maximálnou úrovňou bezpečnosti a stability.
  • Aplikácia Omada pre pohodlnú správu.
  • Špičkový hardwarový dizajn s výkonným čipsetom, odolným kovovým telom a portom USB 3.0 pre automatickú zálohu.
  • Dávková správa, multi-site management a vzdialené aktualizácie firmvéru pre jednoduchú údržbu siete.
  • Intuitívny dashboard uľahčuje sledovanie stavu siete v reálnom čase a kontrolu využitia siete a distribúciu prevádzky.
  • Sieťová topológia pomáha sieťovým administrátorom rýchlo zaznamenať a riešiť prípadné výpadky v pripojení.

Viac informácií o produkte nájdete tu:

https://www.tp-link.com/cz/business-networking/management-platform/oc300/

Značky: