Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Nový powerline systém PG1200 KIT od známej spoločnosti TP-Link zaisťuje s pomocou technológie G.hn* vysokorýchlostné a stabilné káblové pripojenie prostredníctvom elektrického vedenia v dosahu až 300 metrov. Adaptéry sú tak vhodným riešením pre streamovanie v rozlíšení 8K a hranie online hier bez oneskorenia.

Skvelá rýchlosť všade tam, kde je to potrebné

Vysoká prenosová rýchlosť a šifrovanie pomocou 128-bit AES kľúča na každej powerline jednotke zaistí bezproblémové prenášanie veľkého objemu dát, sledovanie filmov v najvyššej kvalite aj precízne hranie. A to všade tam, kde nie je možné zaistiť signál Wi-Fi, alebo kam nechcete či nemôžete priviesť klasický ethernetový kábel. Potom je možné práve využiť existujúce elektrické vedenie, ktoré umožní prenos až na tristo metrov. To sa hodí vo veľkých budovách a v poschodových domoch, odľahlých miestach ako sú pôdy, pivnice či garáže. Na jednom elektrickom vedení je možné prevádzkovať až 8 zariadení PG1200, čo zaručuje ochrana proti vzájomnému rušeniu.

Kompaktné rozmery a úsporný režim

Jednotky disponujú štandardnou elektrickou zástrčkou, gigabitovými LAN portami a tlačidlami pre párovanie. Vďaka kompaktným rozmerom 88 x 58 x 31,5 mm jednotky neprekážajú ani v menších priestoroch. S úsporným režimom „Power-Saving“, ktorý sa automaticky prepína z bežného režimu „Working“, sa znižuje spotreba elektrickej energie až o 85 %.

Jednoduché sprevádzkovanie

Pripojenie k powerline jednotkám TP-Link PG1200 KIT je veľmi intuitívne a nevyžaduje žiadne odborné znalosti. Pre sprevádzkovanie stačí do prvej jednotky pripojiť ethernetový kábel z routera a z druhej jednotky potom pripojiť ethernetový kábel do požadovaného zariadenia (napr. do počítača, televízie, hernej konzoly alebo ďalšieho routera).

Používatelia si môžu pre pokročilejšie nastavenia stiahnuť tpPLC Utility pre správu powerline siete na počítači.

Kľúčové vlastnosti TP-Link PG1200 KIT Powerline Kit:

  • Plug and Play dátové prepojenie na vzdialenosť až 300 metrov cez existujúce elektrické vedenie
  • Protokol G.hn pre rýchlejšiu, stabilnejšiu a väčšiu kapacitu
  • Rýchlosť až 607 Mbit/s
  • Gigabitové ethernetové porty v každej jednotke
  • Úsporný režim so znížením spotreby energie až o 85 %
  • Jednoduchá inštalácia

*G.hn powerline adaptéry nie sú kompatibilné s HomePlug AV/AV2 powerline adaptérmi.

Viac informácií o produkte nájdete tu:

https://www.tp-link.com/cz/home-networking/powerline/pg1200-kit/

Značky: