Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Popredný svetový dodávateľ sieťových produktov pre spotrebiteľov a firmy, spoločnosť TP-Link, prichádza na trh s úplne novým ultratenkým Wi-Fi 6 extenderom AX3000, ktorý spolupracuje s akýmkoľvek routerom. Jeho vlastnosti ocenia nielen technicky zameraní zákazníci, ale aj tí, ktorí preferujú moderný minimalistický dizajn.

Surfovanie s Wi-Fi 6

Extender Archer Air E5 je dômyselne navrhnutý tak, aby sa bezproblémovo pripojil k existujúcej Wi-Fi sieti a jej signál významne rozšíril a posilnil. To všetko v modernom štandarde Wi-Fi 6, ktorý je navrhnutý tak, aby aj pri vysokej záťaži zvládal obslúžiť väčšie množstvo zariadení vrátane produktov inteligentnej domácnosti. Vysoko kvalitné streamovanie, bezproblémové hranie online hier či rýchle sťahovanie veľkých súborov je možné vykonávať súčasne pri gigabitových rýchlostiach 2402 Mb/s v pásme 5 GHz a 574 Mb/s v pásme 2,4 GHz.

Ultratenký minimalistický dizajn a flexibilná inštalácia

 Kompaktné rozmery extenderu, v ktorých hrá hlavnú rolu šírka iba 8 mm, dopĺňajú čisté minimalistické línie a zaoblené rohy. Elegantný vzhľad prístroja, ktorý je užší ako zásuvka, skvele zapadá do moderných interiérov. Na prednej strane je umiestnené WPS tlačidlo s LED indikátorom a na spodnej strane nájdete napájací port USB-C. 

Archer Air E5 je jednoduchý nielen na prevádzku, ale aj na inštaláciu. Možno ho ľahko umiestniť na stenu pomocou 3M pásky alebo plastového držiaka.

Zabijak mŕtvych zón

Vstavané inteligentné antény používajú inteligentné algoritmy, ktorých primárnou funkciou je detekcia umiestnenia zariadení, ktoré sa pripájajú k sieti a prepínajú na optimálne anténne pole. Tak je zaistený stabilný signál aj vo viacerých podlažných domoch. Štyri integrované FEM moduly tento signál ešte viac posilňujú. Súčasne vďaka technológii Beamforming extender deteguje pohybujúce sa zariadenia a sústredí silu signálu ich smerom, a to aj do horšie dosiahnuteľných miest.

Praktický vo všetkých smeroch

Archer Air E5 podporuje štandard EasyMesh, ktorý umožňuje s kompatibilným Wi-Fi routerom vytvoriť jednotnú sieť s jedným názvom, heslom a výhodami, čo prináša Mesh technológia. Takéto riešenie sa hodí vo väčších priestoroch alebo všade tam, kde je nutné dostať kvalitný signál, napríklad aj na záhradu. Ak chcete takúto sieť využívať skutočne naplno, odporúčame kombináciu s ultratenkým routerom Archer Air R5.

Inštalácia extendera je veľmi jednoduchá a intuitívna, rovnako tak ako správa celej siete, ktorá prebieha pomocou voľne dostupnej aplikácie Tether v češtine aj slovenčine pre Android a iOS, alebo prostredníctvom webového rozhrania. Nastavenie tak zvládnu aj laici v niekoľkých jednoduchých krokoch.

Kľúčové vlastnosti TP-Link Archer Air E5:

  • Ultratenký pekný dizajn
  • Všetky výhody nového štandardu Wi-Fi 6
  • Inteligentné antény využívajúce algoritmy k automatickej detekcii pripojených zariadení
  • Podpora technológie EasyMesh
  • Jednoduchá a flexibilná inštalácia

Bližšie informácie o produktoch nájdete tu:
https://www.tp-link.com/cz/home-networking/wifi-router/archer-air-e5/ Fotografie produktov sú k dispozícii tu
https://www.flickr.com/photos/197901606@N03/albums/72177720310188113

Značky: