Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť TP-Link, popredný svetový dodávateľ sieťových produktov a zariadení pre inteligentnú domácnosť, rozširuje svoj rad smart home zariadení Tapo o nové produkty, ktoré prinášajú nové možnosti pre zabezpečenie, zábavu aj pohodlie. Nová ponuka v rade Tapo demonštruje ambíciu spoločnosti TP-Link poskytnúť zákazníkom maximálnu dostupnosť vo všetkých aspektoch ich domáceho života.

TP-Link predstavuje svoje najnovšie ponuky počas veľtrhu CES 2022, 5.–7. januára. Ak sa chcete dozvedieť viac, navštívte stánok TP-Link č. 52539, Venetian Expo alebo navštívte webové stránky TP-Link.

Novinky v rade Tapo cielia na viac kategórií v rámci inteligentnej domácnosti vďaka väčšiemu množstvu produktov a funkcií, ku ktorým patria úplne nové inovatívne bezpečnostné kamery, inteligentná zásuvka a vypínač kompatibilný s Apple HomeKit, žiarovka a svetelný pásik či sada IoT rozbočovača, senzorov pohybu a inteligentného tlačidla.

Prvou novinkou je Tapo C220, kamera s pohyblivým objektívom navrhnutá pre stráženie súkromia. Táto kamera poskytuje v prípade potreby stopercentné súkromie skrytím objektívu vo fyzickom šasi. Používatelia môžu tento proces diaľkovo ovládať prostredníctvom pridruženej aplikácie. V štandardnom režime funguje zariadenie ako plne vybavená 2K QHD kamera s funkciami otáčania a náklonu a rýchlosťou otáčania a nakláňania až 110 stupňov za sekundu pre svižnejšie sledovanie pohybu. Tapo C220 je navyše vybavená vstavanou AI pre detekciu osôb, vozidiel, domácich maznáčikov, atď.

Úplne nová Tapo C720 Floodlight Camera je vybavená 4MP 2K riešením, uhlom pohľadu 140 stupňov, uhlom detekcie 270 stupňov PIR (pasívnym infračerveným senzorom), svetlometom so svietivosťou 2500 lm pre záhrady a garáže užívateľov, vysoko citlivým starlight senzorom, ktorý dokáže zachytiť snímky za zlých svetelných podmienok, a pokrytím IP65, vhodným pre vonkajšie použitie.

Tapo C320WS je ďalšia pokročilá vonkajšia bezpečnostná Wi-Fi kamera, ktorá prináša rozlíšenie 2K QHD a krištáľovo čistý obraz. Je vybavená snímačom s vysokým rozlíšením a bodovým svetlom a dokáže zachytiť živé farby aj v noci. Podporuje funkcie detekcie pohybu a zvukového a svetelného alarmu. Poskytuje až 256GB úložiska SD s platenou cloudovou službou, vzdialenosť nočného videnia až do 30 metrov a odolný dizajn s krytím IP66.

V neposlednom rade tu je vonkajšia bezpečnostná Wi-Fi kamera Tapo C410S2 na batérie, ktorá poskytuje rozlíšenie 2K QHD a krištáľovo čistý obraz. Bezdrôtový dizajn umožňuje používateľom inštaláciu, kdekoľvek chcú, a energeticky úsporný dizajn výrazne predlžuje životnosť batérie. Tapo C410S2 je vybavená aj integrovanou AI pre detekciu osôb, detekciu vozidiel, detekciu domácich zvierat, atď.

Užívatelia Apple HomeKit budú určite potešení zistením, že mnoho produktov radu Tapo, vrátane šikovných zásuviek, vypínačov a šikovného osvetlenia, je okrem spolupráce s riešeniami Amazon Alexa a Google Assistant kompatibilných s ekosystémom Apple HomeKit.

Tri také produkty pripravené pre Apple Homekit zahrňujú novú inteligentnú zásuvku Tapo P125 Mini Smart Plug, stmievací vypínač Tapo S500D Smart Dimmer Switch a predlžovací kábel so zásuvkami Tapo P306 Wall Power Strip. Tapo P125 sa vyznačuje kompaktným dizajnom pre úsporu miesta a ďalšími bezpečnostnými funkciami vrátane ohňovzdorného prevedenia. Tapo S500D umožňuje používateľom ľubovoľne tlmiť svetlo medzi jedným a 100 percentami a voľne ho ovládať hlasom alebo v aplikácii. A konečne, Tapo P306 výrazným spôsobom zmení štandardnú elektrickú zásuvku na tri inteligentné zásuvky, tri bežné zásuvky, jeden port USB Type-C a dva nabíjacie porty USB Type-A.

Vlajková loď medzi svetelnými pásikmi Tapo L930-5 Smart Multicolor Light Strip je kompatibilný s Apple HomeKit a obsahuje pokročilé funkcie, ako sú jednotlivé farby pre každý segment, synchronizácia so zvukom pre prepracované svetelné show založené na hudbe a živé farby so 150 RGB+W LED. Viacfarebná inteligentná Wi-Fi žiarovka Tapo L535 je kompatibilná s Apple HomeKit a prichádza s nastaviteľným jasom 1100 lúmenov, nastavením teploty svetla a miliónom farebných možností. Obsahuje tiež praktické funkcie, ako je časový plán, funkcia časovača a monitorovanie spotreby energie.

Nakoniec Tapo predstavuje inteligentný rozbočovač Tapo H100 Smart IoT Hub spoločne so senzorom pohybu Tapo T100 Smart Motion Sensor a okenným/dverným senzorom Tapo T110 Smart Window/Door Sensor. S takýmto balíčkovým riešením môžu používatelia nastaviť spúšťanie alarmu pre 90dB alarm zabudovaný do inteligentného rozbočovača Tapo H100. Možnosti Tapo H100 sú početné a umožňujú používateľom nastaviť spúšťače pre udalosti vrátane príchodu pošty a votrelcov, ktorí otvoria dvere alebo okno. Okrem toho je k dispozícii nové tlačidlo Tapo S200D Smart Button s bezdrôtovým a batériovým dizajnom, ktoré používateľom umožňuje pridať ďalší prepínač, kdekoľvek chcú ovládať svoje inteligentné osvetlenie a ďalšie pripojené zariadenia.

Rovnako ako doposiaľ prináša rad Tapo aj naďalej jedinečné inovácie vďaka hardwarovým aj dizajnovým vylepšeniam naprieč celým ekosystémom, vďaka čomu získavajú jednotlivé produkty špičkové špecifikácie a funkcionality.

Cena a dostupnosť

Rad produktov Tapo od spoločnosti TP-Link bude dostupný v priebehu roku 2022 za konkurencieschopné ceny.

Značky: