Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť TP-Link prichádza s novinkou na poli inteligentných domácich zariadení – solárnym panelom Tapo A201, ktorý je navrhnutý pre vybrané batériové kamery Tapo. Používateľom tak odpadne starosť s neustálym dobíjaním akumulátorov a navyše ušetria.

Jednoduché a flexibilné riešenie

Solárny panel Tapo A201 sa vyznačuje špičkovou účinnosťou a spoľahlivosťou. Vďaka nemu môžu kamery Tapo fungovať nepretržite bez nutnosti častej výmeny batérií alebo napojenia na externý zdroj napájania. Solárny panel je totiž vybavený vysoko účinnými monokryštalickými kremíkovými článkami, ktoré dokážu využiť slnečnú energiu aj za menej priaznivých poveternostných podmienok. 45 minút priameho slnečného svetla vystačí na celodenný chod kamery.

Jednou z hlavných výhod solárneho panelu Tapo A201 je jeho jednoduchá inštalácia a možnosť flexibilného umiestnenia aj v niekoľkometrovej vzdialenosti od kamery. Panel je totiž vybavený dlhým štvormetrovým káblom, ktorý umožňuje inštaláciu na mieste s dostatočným prístupom k slnečnému žiareniu. Zároveň je navrhnutý tak, aby odolal celoročným výkyvom počasia, čo dokazuje stupeň krytia IP65.

Solárny panel tak možno umiestniť na stenu, plot alebo strechu a pomocou uhlovo nastaviteľného držiaka flexibilne nastaviť jeho sklon podľa potreby. Vďaka tomuto inteligentnému riešeniu budú batériové kamery Tapo vždy spoľahlivo napájané a tým pádom aj v strehu pred prípadnými neželanými hosťami.

Vysoko účinné solárne nabíjanie

Tapo A201 je optimálnym riešením pre všetkých, ktorí chcú svoje kamery napájať ekologicky a bez zbytočných starostí s dobíjaním batérií. Panel možno dokúpiť k už skôr zakúpenej podporovanej kamere, prípadne ho kúpiť spoločne. Jeden kus dokáže napájať jedno monitorovacie zariadenie s maximálnym výkonom 2,5 W.

Kľúčové vlastnosti solárneho panelu TP-Link Tapo A201:

  • Spolupráca s batériovými kamerami Tapo C410, C400S2, C420S2, C420, C425, TC82
  • Vysoká účinnosť vďaka monokryštalickým kremíkovým článkom
  • Flexibilná možnosť inštalácie vďaka 4 m dlhému káblu a uhlovo nastaviteľnému držiaku
  • Nonstop solárne napájanie (stačí 45 minút slnečného svitu denne)
  • Dobíjací solárny výkon 2,5 W
  • Odolnosť IP65

Bližšie informácie o produktoch nájdete tu:
https://www.tp-link.com/cz/home-networking/cloud-camera/tapo-a201/

Značky: