Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť TP-Link, celosvetový dodávateľ sieťových produktov a riešení pre inteligentnú domácnosť, predstavuje inovatívnu domácu bezpečnostnú Wi-Fi kameru Tapo C200C, ktorá kombinuje špičkové technológie, moderný dizajn a ponúka používateľom komplexné riešenie pre domáce zabezpečenie.

Pokročilé monitorovacie schopnosti pre kompletný prehľad

Nový model ponúka vynikajúce rozlíšenie 1080p s deväťnásobným digitálnym zoomom, čo umožňuje zachytiť každý detail s mimoriadnou ostrosťou a jasnosťou. Kamera je vybavená funkciou horizontálneho a vertikálneho otáčania, poskytujúc široký uhol záberu až 360° horizontálne a 114° vertikálne. Vďaka tomu je možné monitorovať celý priestor v miestnosti bez potreby inštalácie viacerých kamier.

Jednou z kľúčových predností kamery je jej schopnosť nočného videnia s dosahom až 12 metrov. Vďaka infračerveným LED diódam dokáže Tapo C200C poskytnúť jasný obraz aj v úplnej tme, zabezpečujúc nepretržitý dohľad nad monitorovaným priestorom. Ďalšiu významnú funkciu predstavuje detekcia pohybu, ktorá používateľa okamžite upozorní na akúkoľvek podozrivú aktivitu prostredníctvom voľne dostupnej mobilnej aplikácie Tapo. Túto funkciu možno využiť nielen na bezpečnostné účely, ale aj na inteligentné sledovanie aktivít domácich miláčikov alebo malých detí. Pre rodiny s deťmi je obzvlášť užitočná funkcia detekcie detského plaču.

Inteligentné funkcie pre maximálne pohodlie a bezpečnosť

Kamera tiež podporuje obojsmerný prenos zvuku, čo je veľmi užitočné pri komunikácii s deťmi alebo upokojovaní domácich miláčikov na diaľku.

Inštalácia novej domácej kamery je mimoriadne jednoduchá a nevyžaduje žiadne špeciálne technické znalosti. Vďaka flexibilnému montážnemu systému možno kameru ľahko pripevniť na strop, stenu alebo ju jednoducho položiť na stôl. Kamera podporuje ukladanie záznamov na microSD kartu s kapacitou až 512 GB, čo poskytuje dostatok priestoru pre dlhodobé záznamy.

Aplikácia Tapo, dostupná pre zariadenia s operačným systémom iOS a Android, umožňuje plnú kontrolu nad kamerou odkiaľkoľvek na svete. Prostredníctvom aplikácie je možné sledovať živý prenos, prehrávať uložené záznamy, ovládať otáčanie kamery alebo komunikovať s ľuďmi na druhej strane. Tapo C200C je kompatibilná s hlasovými asistentmi, ako je Google Assistant a Amazon Alexa, čo umožňuje ovládanie kamery pomocou hlasových príkazov.

Tapo C200C predstavuje ideálne riešenie pre všetkých, ktorí hľadajú spoľahlivú a cenovo dostupnú bezpečnostnú kameru pre domáce použitie. Vďaka pokročilej technológii, jednoduchej inštalácii a širokej škále funkcií je táto novinka optimálnou voľbou pre základné zabezpečenie domova.

Kľúčové vlastnosti kamery TP-Link Tapo C200C:

  • Rozlíšenie 1080p s deväťnásobným digitálnym zoomom
  • Vertikálne a horizontálne naklápanie
  • Nočné videnie
  • Detekcia pohybu
  • Detekcia detského plaču
  • Obojsmerný zvuk
  • Lokálne ukladanie záznamov na microSD kartu s kapacitou až 512 GB
  • 1,5m napájací kábel
  • Hlasové ovládanie
  • Aplikácia Tapo
  • Jednoduché nastavenie a správa

Bližšie informácie o produktoch nájdete tu:
https://www.tp-link.com/cz/home-networking/cloud-camera/tapo-c200c/

Značky: